Anyák, mit szólnátok hozzá, ha kiderülne, hogy a fiatok az egyik csinos, válófélben lévő barátnőtökkel kavar?
kiborulnèk a baràtnő
nek haja nem maradna a fiam pedig kapna egy vagyis kettő vagy hàrom nagy sallert!
Komolyan ez milyen gàz màr!! Nekem 3 fiam van ,
De ha valamelyik "kavarna" a velem (az anyjával) egy idős nővel, biztos hogy ùgy èreznèm mint anya valamit nagyon elrontottam!
Rohadtul nem örülnék, pláne, ha nem tőlük tudnám meg. Ha csak véletlenük derülne ki. Na akkor a "barátnőm" (aki természetesen innentől már nem az) olyat kapna, hogy azt nem tenné zsebre.
Egyébként nagyon nem lehet mit tenni, hiszen a fiú is felnőtt már. De a nőt ignorálnám a továbbiakban.
Kiakadnék.
De hagynám őket. Majd úgy is vége lesz. A fiam mellett állnék, hogy megbízzon bennem, és tudjak neki segíteni, ha szüksége van rá.
A barátnővel ezek után már nyilván nem lenne olyan a viszony. Szomorú lennék, hogy pont az én fiamat akarja kihasználni azért, hogy ő jobban érezze magát a válása miatt. Felnőtt nő! Ha a fiatal fiúkra bukik, akkor keressen olyat, aki nem az ismerősi köréből van.
Az én fiam 21 éves,nála 10 évvel idősebb nőt szeret. Láttam a fiamon,hogy boldog. Kérdeztük tőle,hogy új barátnőd van fiam. Mondta igen. De ezt láttuk is rajta. Mondtuk,meséljen nekünk róla. Mondta,hogy kedves,csinos,jószívű a csaj. Amikor rákérdeztünk a korára,hezitált és annyit mondott pár évvel idősebb nála. Amikor bevallotta,hogy 31,akkor azt hittem menten elájulok. De beletörődtem 2-3 hét után. Kértük,hozza el bemutatni. Megmondom őszintén,úgy álltam a dologhoz,hogy nem fogom kedvelni Andit,hiszen mit akarhat egy 31 éves,tanult nő az én kisfiamtól...
De amikor bejöttek az ajtón és láttam,hogy néz a fiamra és a fiam rá,akkor rájöttem tényleg szeretik egymást.
Szóval beletörődtem és Andit is megkedveltem.
Tudom,nem számít,de külsőre nem tűnik fel a tíz év korkülönbség köztük. Inkább 5-6.
Belsőre pedig sokat javított a fiamon. Megkomolyodni látszik.
A kérdés kapcsán arra lennék kíváncsi, hogy miért is van ez a kettős mérce?
- Ha egy 42 éves nő ráhajt a 19 éves fiunkra, azzal -a válaszok szerint- semmi baj sincsen, ha amúgy nem az ismerősünk a nő.
- Viszont egészen más válaszok születnének, ha az volna a kérdés, hogy egy 42 éves pasas ráhajtott a 19 éves lányunkra.
Hogy is van ez??
Szerintem sem barátnő az ilyen. Ha már ennyire fiatal fiúkkal akar lenni, akkor vagy keressen más fiút, vagy legalább beszélje meg velem , mielőtt összekavar a fiammmal..Szóval számomra a barátság vége itt lenne.
A gyerekemmel meg ugyanúgy bánnék mint előtte. Nem tartom normálisnak és egészségesnek ezt a viszonyt, de 19 évesen már nem is feladata a szülőnek beleszólnia a kapcsolatába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!