Mit szólnátok ha a fiatoknak, aki 15 éves szexkapcsolata lenne?
Adnék kotont és cső jobb mint ha szűz lenne 30+ ként.
Láttam már itt párat.
Hát nem hiszem, hogy repesnék az örömtől, de ha érett lenne, mármint tudja, hogy mivel, hogy kell védekezni, és miért- vagyis felvilágosult lenne- akkor oké. Megtiltani nem tudnám, mert akkor rosszabb ha titkolja, abból több baj származna.
Persze azért megkérném előtte az apját, hogy beszélgessen el vele alaposan.
Én eléggé ledöbbennék. 15 évesen lehet szexelni, de számomra ez inkább párkapcsolatban lenne megszokott. De természetesen nem tudnék mit kezdeni vele, remélném, hogy felelősségteljesen védekeznek.
Az már más kérdés lenne, ha egy nála jóval idősebb nővel lenne ilyen kapcsolata.
"A lány nem szerelmes belém, meg én se belé, viszont kívánjuk egymás"
Basszus! Eddig mindig azt mondták nekem, hogy a lányok nem szexelnek csak ha szerelmesek....
:)
Nem túlzottan érdekelne a 15 éves gyermekem szexuális élete, maximum olyan viszonylatban, hogy védekezik-e tisztességesen.
Amúgy a férjem is ilyen szinten állt 15 évesen (szexkapcsolat, buli, pia), aztán egyszercsak mégis diplomás gépészmérnök és felelős férfi lett belőle, aki kb. évi 2x fogyaszt alkoholt és a világ legszeretőbb férje édesapja, akivel minden feladatot fel tudunk osztani pl... nem azon múlik az ember jövője, hogy kivel és hogyan él szexuális életet 15 évesen, vagy hogyan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!