Normálisak a szüleim?
18 éves vagyok, de úgy bánnak velem, mint egy 12 évessel.
Van egy 22 éves barátom és szerintem természetes lenne, hogy le akarunk feküdni egymással, de anyámék nem képesek ebbe beletörődni és megszabják, hogy ha mondjuk délután 4-kor találkozok vele, akkor fél 6-ra már legyek otthon. Viszont nekem egy teljes óra hazabuszozni, szóval kb fél órát találkozhatnék vele, az meg még arra se elég, hogy csak simán együtt legyek vele, nem hogy felmenjünk hozzájuk. Őt meg nem engedik, hogy hozzám jöjjön.
Annyira gáz, hogy neki előttem olyan barátnői voltak, akiket simán elengedtek még ott aludni is nála, meg az ő szülei is megengedik, hogy felmenjen hozzá valaki, sőt, ő már 16 évesen hordott fel magához barátnőket...Nekem meg 18 évesen megmondják, hogy csak fél órát talizhatok egy nap a barátommal és amig el nem költözök innen, ami évek múlva lesz, ne is álmodjak arról, hogy nemi életet éljek.
Ez szerintem qrvára beteges, egy szülőnek nem kéne ennyire belemásznia a gyereke életébe. Ezzel már magát a kapcsolatomat veszélyeztetik, már esküszöm, arra várok, mikor mondja azt a barátom, hogy szakitani akar velem, mert ő egy nővel akar együtt lenni, nem egy kislánnyal, akit a szülei nem engednek felmenni a barátjához...És igaza is lenne. Pedig még csak 3 hete vagyunk együtt..
Miért ilyen elmebetegek? Mit csináljak??
Nem hiszem :)
Vagyis talán az, hogy 5.-es koromban beraktak napközibe és eltiltottak a legjobb barátnőmtől, persze máig se tudom, mi volt az okuk (szerintem egyszerűen csak nem volt szimpatikus anyámnak). És egyszer elegem lett és ahelyett, hogy délután 4-ig napköziben ültem volna, inkább utolsó óra után a legjobb barátnőmmel elmentünk a játszótérre. Aztán a napközis tanártól persze megtudták, hogy nem mentem be napközibe és elmondtam, hogy barátnőmmel voltam. Ez volt az utolsó ilyen dolog, ami miatt ne bizhatnának meg bennem.
Tizenévesen? B_szki, 18 éves, had feküdjön már le azzal akivel akar, akkor amikor akar. Ennyi irigy embert egy rakáson..:D hihetetlen
Neked kérdező nem sok okosat tudok mondani, tanácsom is inkább a későbbiekhez, közeljövőhöz kapcsolatos, hogy próbálj meg minél hamarabb függetlenedni a szüleidtől, esetleg, ha ez a fiú igazán komolyra fordul, akkor hozzájuk, vagy vele közösen, akárhova, de nagyon nem természetes, ahogyan a szüleid kezelnek téged. Senki nem tehet ilyen senkivel, szerintem ez nem bizalmi dolog, nem korlátozhatnak. Egyébként, ha nem fogadsz szót, később mész haza, stb, hogyan kezelik? Leordítják a hajad, vagy tetlegességig is elfajulhat? Miért félsz nekik ellent mondani? Miért nem mered a saját érdekeidet előtérbe helyezni velük szemben? Barátodnak mi a véleménye erről?
24L
Azért durva, hogy 24 évesen azzal érvelsz, mindenki irigy a kérdezőre... :D
24N ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!