Most az milyen már, hogy apám havi 30 ezret sajnál rám havonta mikor százezreket keres?
A szüleim elváltak, tesóm is itt lakik velünk, és évekig ő kereste a kenyeret ránk. Most tudtam én is munkába állni, mert most lettem 18, erre apámnak könyörögni kell a havi 30 ezerért, és ha kérem, hogy hozza át, akkor az a válasza, hogy miért nem kapsz fizetést??? De mondom kapok, csak a tesóm 10 év munka után megérdemel annyit, hogy a fizetésemet neki adjam, hogy tudjanak házat újítani a férjével.... Ja, ez a havi 30 csak arra elég, hogy veszek 2 bérletet a suliba, kifizetem a telószámlám, aztán marad pár ezer költőpénzem.... ennyi.... Fősulira is direkt nem mentem, hogy ne havi 200 ezret kelljen adnia könyvekre meg albérletre vagy kollégiumra meg havi ellására, de a 30at is csak úgy adja mintha az élete múlna rajta!!! Mindent drágáll, a saját szarát megenné, olyan fukar (lehet hogy meg is eszi különben) de egyébként havi százezreket keres, meg gyűjti a pénzét a bankba. Én meg 18 évesen megváltom a világot a minimálbérrel!!!! Legszívesebben az ajtót sem nyitnám rá, az volna a legjobb, ha nem is kapnék tőle semmi pénzt, aztán nem kéne őt lesni mikor vendégségbe át akar jönni!!!!
Mit lehet egy ilyen hülye emberrel kezdeni?
Sok ember már csak ilyen.
Ha tanulsz nappalin, akkor bíróság behajtja tőle a rokontartást 25 éves korodig.
persze, mindenki egy idiota ha nem ugy segit ahogy te elkepzeled...
Mit lehet egy ilyen hülye emberrel kezdeni? -semmit, ha tudod hogy hulye akkor minek futsz utanna?
az volna a legjobb, ha nem is kapnék tőle semmi pénzt, aztán nem kéne őt lesni mikor vendégségbe át akar jönni!!!! -ezt te irtad! akkor most kell a penze vagy sem?
es igen, nyilvan sok koszonnivalod van a tesodnak, de ha mar olyan okosnak tartod magad hogy mar tudsz venni egy kilo kenyeret akkor allj szepen a labadra es legy onallo. a tesod meg fogja erteni.
megis meddig tervezed neki adni a fizud? van valami hasznod abban a hazban?
:D:D:D
Na, utolsó, te egy igazi gyöngyszem vagy. Köszi hogy írtál!
jol van legyen...
de valaszolnal a kerdeseimre is?
ha neked ott nincs ertelmes kerdes akkor nem a labaiddal van baj...
de puffogj csak tovabb, nekem attol nem lesz rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!