Minek vannak együtt a szüleim amikor láthatóan ki nem állhatják egymást?
Nincs jobb nő, csak más...majd amikor a pasid elkujtorog egy cseppet a másik málnásba mézesbödönt nyalni, akkor megtudod, hogy nem is olyan egyszerű csak úgy szétmenni..
mert a málnás, meg a mézesbödön nagyon csábító...de az összetartozás pótolhatatlan.
újat kezdeni csak kártyapartiban lehet nagy reményekkel, az életben már meggondolandó...
nos a szüleid épp gondolkodnak...
az, hogy ki hogy szerette a másikat, egyéni, nem szabad pálcát törni senki, pláne a szülők eje felett...
tartok tőle, hogy az emberek nem igazán emlékeznek milyen is volt az élete párjába beleszeretni...illetve jött egy más(ik)
Megértelek kérdező!
Az én szüleim sem illenek össze,de 30 éve együtt élnek.
Gyanítom a gyerekek miatt maradtak együtt,de apám szerint ő már a nászúton érezte,hogy itt baj lesz.
Ennek ellenére a 10 évvel fiatalabb húgomat is megtartották,pedig akkor már 10 éve együtt éltek.
Sok veszekedés,teljesen más személyiségek.
Én sosem éreztem azt,hogy szeretnék egymást.Ezt csak az tudja,aki ebben nőtt fel.
Nekem az volt a normális,hogy Anya és Apa veszekednek.
Sosem láttam,hogy összebújtak volna,mint a filmekben,stb.Úgy éltek egymás mellett,mint a rossz testvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!