Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek vannak együtt a szüleim...

Minek vannak együtt a szüleim amikor láthatóan ki nem állhatják egymást?

Figyelt kérdés
Nem alszanak együtt, állandóan veszekednek... Semmi értelme, hogy együtt vannak. Az a baj, hogy középsuliban ismerkedtek meg és azóta együtt vannak. Túl éretlenek voltak... 20 évesen már összeházasodtak, ennek 38 éve. Egyébként nekem az a véleményem, hogy nem is illettek össze egyáltalán. Apám barna hajú, barna szemű kicsit délies típus, míg anyám úgy néz ki mint egy svéd. Nekem az is hihetetlennek tűnik, hogy valaha szerették egymást.
2016. márc. 13. 14:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
És?
2016. márc. 13. 14:48
 2/13 anonim válasza:
84%

Nem lehet hogy miattad maradtak együtt ?vagy az

hogy nem akarják a családot szijel szakítani ?

2016. márc. 13. 14:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Én örülnék neki a legjobban, ha elválnának végre.... Már nem vagyok gyerek 22 évesen.
2016. márc. 13. 14:55
 4/13 anonim ***** válasza:
98%

"Apám barna hajú, barna szemű kicsit délies típus, míg anyám úgy néz ki mint egy svéd. Nekem az is hihetetlennek tűnik, hogy valaha szerették egymást."

Mi köze a kinézetnek ahhoz, hoyg szerethették-e egymást?

Igen butának tünsz, ezek alapján.

2016. márc. 13. 14:57
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
Azért az hülyeség hogy nem illenek össze mert nem hasonlítanak... 22 évesen ilyeneket mondani xD
2016. márc. 13. 14:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát pedig szerintem nem illenek össze kicsit sem. Egyszerűen rossz rájuk nézni még a régi képeken is.
2016. márc. 13. 15:00
 7/13 anonim ***** válasza:
98%

Basszus és csak most tudom meg hogy barna hajam barna szemem nem való a szöke kék szemű férjemhez :o

Úristen!

2016. márc. 13. 15:06
 8/13 anonim ***** válasza:
97%

Tényleg a külső jegyeik alapján ítéled meg, hogy összeillettek e? Ne már!

Egyébként valószínű régen szerették egymást. Most már nem. Lehet, hogy amiatt maradtak együtt, hogy téged családban nevelhessenek. Most meg már félnek váltani. Hisz már ők sem fiatalok. Egy adott pillanatban kérdezd meg tőlük, hogy nem e jobb lenne nekik külön, vagy ha mindenképp együtt akarnak maradni, legalább normalizálhatnák a kapcsolatukat. Ezt a veszekedésekre értem. De ne törj pálcát a fejük felett, és ne viselkedj úgy, mintha te szrtad volna a spanyol viaszt. Ha az mellett döntesz, hogy beszélgetsz velük erről, legalább ne ilyen flegma, irritáló stílusban tedd, mint ahogy ide kiírtad a kérdést.

2016. márc. 13. 15:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazad lehet kérdező.Abszolút nem illenek össze,rossz döntéseket hoztak életük során.És ezt mi is bizonyítaná jobban,mint egy hülye utód?(ez te vagy,ha esetleg nem értenéd)
2016. márc. 13. 16:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

" Egyszerűen rossz rájuk nézni még a régi képeken is."

Te tényleg 20 éves vagy, és nem 10?

2016. márc. 13. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!