Minek vannak együtt a szüleim amikor láthatóan ki nem állhatják egymást?
Nem lehet hogy miattad maradtak együtt ?vagy az
hogy nem akarják a családot szijel szakítani ?
"Apám barna hajú, barna szemű kicsit délies típus, míg anyám úgy néz ki mint egy svéd. Nekem az is hihetetlennek tűnik, hogy valaha szerették egymást."
Mi köze a kinézetnek ahhoz, hoyg szerethették-e egymást?
Igen butának tünsz, ezek alapján.
Basszus és csak most tudom meg hogy barna hajam barna szemem nem való a szöke kék szemű férjemhez :o
Úristen!
Tényleg a külső jegyeik alapján ítéled meg, hogy összeillettek e? Ne már!
Egyébként valószínű régen szerették egymást. Most már nem. Lehet, hogy amiatt maradtak együtt, hogy téged családban nevelhessenek. Most meg már félnek váltani. Hisz már ők sem fiatalok. Egy adott pillanatban kérdezd meg tőlük, hogy nem e jobb lenne nekik külön, vagy ha mindenképp együtt akarnak maradni, legalább normalizálhatnák a kapcsolatukat. Ezt a veszekedésekre értem. De ne törj pálcát a fejük felett, és ne viselkedj úgy, mintha te szrtad volna a spanyol viaszt. Ha az mellett döntesz, hogy beszélgetsz velük erről, legalább ne ilyen flegma, irritáló stílusban tedd, mint ahogy ide kiírtad a kérdést.
" Egyszerűen rossz rájuk nézni még a régi képeken is."
Te tényleg 20 éves vagy, és nem 10?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!