Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim nem szeretnének...

Szüleim nem szeretnének többet látni emiatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem akartam, hogy megtudják, mert pontosan tudtam, hogyan reagálnának rá, de meleg vagyok és másfél éve van barátom. Szokásuk, hogy soha nem kopognak, sokszor szóltam miatta, de nem foglalkoznak vele. Tegnap pedig anya a lehető legrosszabbkor jött be amikor barátommal voltam és teljesen ki volt akadva apával együtt. Konkrétan kijelentették, hogy olyan gyorsan költözzek el máshová. Nem hiszem, hogy ezt valaha is elfogadnák, és most már hozzám sem szólnak.

17/f

2016. márc. 9. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Valószínű sokkolta őket a dolog, pláne ha szex közben kaptak rajta.

Ettől függetlenül nem normális reakció, hogy kidobnának, de ez van.. Majd lehiggadnak. Előttem leírták már hova fordulj, ha holnap reggel is ragaszkodnának az álláspontjukhoz.

2016. márc. 9. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Már bocs, de gondolj bele az ő helyzetükbe is...

Nem normálisan megbeszélted, hogy anya-apa ez van, hanem épp a pasid volt benned, vagy te benne és ez a látvány fogadta anyukádat...

Még ha normálisan is közlöd az is sokkoló lehet, de egy ilyen dolog főleg!

Lehet ez csak pillanatnyi hév volt részükről és megnyugszanak...szerintem próbálj erről beszélni velük, de baromira elcseszted...vagy lettél volna óvatosabb, vagy nem tesztek ilyet ilyen körülmények között míg nem tudják...

Én szerencsére nem vagyok meleg, de ha a helyzetedben lettem volna akkor előbb mondtam volna el, minthogy 1.5 évig titkoljam, vagy ki tudja mióta tudod, de nem közölted...

Fennáll a veszélye, hogy 18 évesen kiraknak otthonról...mert most még csak "megkértek"...

Sok szülő nem tudja ezt elfogadni, szóval nem egyszerű a dolog. De talán még megtudod beszélni a dolgot, igaz már későn, de talán nincs minden veszve...

23F

2016. márc. 10. 09:49
 13/14 anonim válasza:
31%

Számomra egyszerűen felfoghatatlan a hatodik válaszadó irománya.

Kedves Kèrdező:)

Tèny ès való, hogy nem cselekedtèl helyesen. Ettől függetlenül remèlem, hogy lenyugszanak, ès megbeszèlhettek mindent. Ha ne adja isten nem így lesz, akkor ahogy előttem is írták, fordulj az iskolág ifjuságvèdelmisèhez, ès a gyámügyhöz! Remèlem idáig nem fajul. Együttèrzek veled. Sok sikert, kitartás!

Egy 17 èves meleg srác..:)

2016. márc. 10. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

[link] uzikat-2/

A linkben a b uzi szóból ki kell törölni a szóközt (fennakadt a szűrőn).

6-osnak, és a hozzá hasonló szegény szerencsétleneknek ajánlom (meg a kérdező szüleinek!), nagyon tanulságos olvasmány.

2016. márc. 11. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!