Meddig egeszseges a szulokkel lakni, es illik e hozzajarulni a rezsihez?
Utolsónak:elfogadom a véleményedet,nekem se célom a kihasználása,mint írtam.Csak ha sose fizet semmiért, nem fogja megtanulni, hogy nincs ingyen az élet, és szépen eléldegél velünk...
Vidéki kisvárosban lakunk,pár millióért lehet venni lakást, van is már neki, de nem akar különköltözni,gondolom, arra vár, ha már lesz párja, azzal.Az albérlet úgy 20 körül van.Rezsi nélkül.
A 11-es vagyok újra
Elnézést, nem megbántani akartalak azzal, hogy azt mondtam, elég nagy tróger lehet a fiad!
De elképesztő a viselkedése, hogy önző és kihasználja a szüleit. És igen, igazad van, sokkal rosszabb szülők több megbecsülést kapnak.
Én 19 éves koromtól saját lábamon élek, külön a szülőktől. Két gyerekem van, 16 és 13, a nagy már készül diákmunkázni. Adna is belőle, amit természetesen nem fogadok el egy gyerektől. De legalább a szándék megvan benne. Egyébként egy előző válaszoló jó ötletet adott, hogy elveszi ugyan a pénzt, de félreteszi a gyereknek. Ez szuperötlet:)
44/N
Uj fejlemeny,ha erdekel valakit.
Vett egy kis hazat,egy masik varosban,olcson,de teljesen fel kell ujitani.Ami sok ido,es az apja csinalja a komuves munkakat neki,jarunk segiteni.
Elobb utobb kulon fog menni.
De most mar minden penze a hazara megy,szoval tovabbra sincs valtozas eteren.De legalabb mar van ertelme,h gyujtogetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!