Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig egeszseges a szulokkel...

Meddig egeszseges a szulokkel lakni, es illik e hozzajarulni a rezsihez?

Figyelt kérdés
Ha egy huszonot koruli gyerek meg a szuloknel lakik,es a fizeteset magara kolti,az normalis?Atlagos anyagi korulmenyek kozt elunk,es jol jonne ha beszallna a koltsegekbe legalabb egy minimalis osszeggel.De termeszetesnek veszi,hogy minden ingyen van neki.Soha se all a sajat labara,mert igy kenyelmes...

#rezsi #együttélés #Felnott gyerek #otthon lakik
2016. márc. 5. 18:57
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Utolsónak:elfogadom a véleményedet,nekem se célom a kihasználása,mint írtam.Csak ha sose fizet semmiért, nem fogja megtanulni, hogy nincs ingyen az élet, és szépen eléldegél velünk...

Vidéki kisvárosban lakunk,pár millióért lehet venni lakást, van is már neki, de nem akar különköltözni,gondolom, arra vár, ha már lesz párja, azzal.Az albérlet úgy 20 körül van.Rezsi nélkül.

2016. márc. 6. 14:07
 22/25 anonim ***** válasza:
Na hát akkor tényleg párra vár. Egyedül nem olyan nagy buli elköltözni, meg sok értelme nincs is. Így, hogy van rá pénze, viszont már tényleg elvárható lenne szerintem is, hogy adjon valamit a közösbe.
2016. márc. 6. 14:34
 23/25 anonim ***** válasza:

A 11-es vagyok újra

Elnézést, nem megbántani akartalak azzal, hogy azt mondtam, elég nagy tróger lehet a fiad!

De elképesztő a viselkedése, hogy önző és kihasználja a szüleit. És igen, igazad van, sokkal rosszabb szülők több megbecsülést kapnak.

Én 19 éves koromtól saját lábamon élek, külön a szülőktől. Két gyerekem van, 16 és 13, a nagy már készül diákmunkázni. Adna is belőle, amit természetesen nem fogadok el egy gyerektől. De legalább a szándék megvan benne. Egyébként egy előző válaszoló jó ötletet adott, hogy elveszi ugyan a pénzt, de félreteszi a gyereknek. Ez szuperötlet:)

44/N

2016. márc. 6. 15:58
 24/25 anonim válasza:
Én 24 vagyok,évek óta eltartom magam,viszont a legtöbb barátom még otthon él a szülei szárnyai alatt.Nem tudják,hogy pl egy 20ezer forintos számláért kb 3x 8 órát kell dolgozni.Amíg otthon éltem,én sem tudtam... Ez a fiad részéről nem direkt dolog. Számold ki,hogy mennyi a rezsitek és ételre valótok egy hónapra ,és osszd el annyival,ahányan éltek otthon,azt fizesse a fiad.Beszéld meg vele,hogy kéne a segítsége,mert annyira nem álltok jól anyagilag,vagy valami ilyesmi
2016. dec. 7. 13:20
 25/25 A kérdező kommentje:

Uj fejlemeny,ha erdekel valakit.

Vett egy kis hazat,egy masik varosban,olcson,de teljesen fel kell ujitani.Ami sok ido,es az apja csinalja a komuves munkakat neki,jarunk segiteni.

Elobb utobb kulon fog menni.

De most mar minden penze a hazara megy,szoval tovabbra sincs valtozas eteren.De legalabb mar van ertelme,h gyujtogetett.

2016. dec. 7. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!