Meddig egeszseges a szulokkel lakni, es illik e hozzajarulni a rezsihez?
Értem én hogy a fiad és nem akarod kibeszélni, meg véded...
De a fiad egy felnőtt férfi már, és magától kellett volna mondja hogy ezentúl beleszáll mindenbe! Még hogy ő fenyegetőzik és mondja hogy akkor elmegy?? Hajrá...eredjen. Ne haragudj, de elég nagy tróger lehet a fiad. Elvárja hogy a szülei eltartsák? De meddig? Mindennek van határa!
Nem akarom "elüldözni " emiatt.Mert akkor megint csak én leszak a gonosz szívtelen szüló, akivel meg kell szakítani a kapcsolatot.
Tudjátok ,csak az fáj, hogy nálunk rosszabb szülőket jobban megbecsülnek,tisztelnek.Én dolgozom 18 éves koromtól, neveltem a gyerekeket,tisztességes életet éltem...
Nem tróger,azt nem mondanám soha róla, mert dolgozik,csak a fizetését magára költi, ill félre is tesz belőle,gondolom, saját lakást szeretne idővel.Itthon a háztartásba besegít.Csak elég makacs, öntörvényű, főnökösködő, és anyagias,csak magára nem sajnálja a pénzt.
Jaj de örülök, hogy végre egy szülő is válaszol! Örülök neki,hogy nálatok ez másképp van,és hajlandó belátni a fiad a dolgokat.Jó ötlet félretenni neki a pénzt.
De ha nem ad semmit, azt nem is tudjuk neki félretenni...
Félreteszi ő magának, amit így megspórol...
Abban bízom, hogy előbb utóbb már kínos,és kényelmetlen lesz így neki,ha sűrűn emlegetjük,és változtat a hozzáállásán.
Hát ha nem okozna gondot az eltartása anyagilag és a pénzét nem elszórná, hanem félretenné, akkor én nem kérnék tőle pénzt, vagy ha igen, akkor is maximum úgy, ahogy mások írták, vagyis, hogy félretennéd neki titokban.
Nem tudom, hogy a fiadnak milyen munkája van, mennyit fizet és mennyibe kerül a környéketeket egy albérlet vagy lakás, de szerintem általánosságba véve eléggé reménytelen sok helyen az elköltözés az ingatlanárak miatt. Teszem azt, Budapesten, Győr és Sopron környékén egy kis pici lyuk havi bérleti díja is verdesi a 100 + rezsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!