Mit mondjak anyámnak, hogy vegyen nekem egy új gépet?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,van egy Intel I2-es gépem 2 GB rammal,de használhatatlan. Nem az,hogy nem tellik rá,hanem lusta eljönni. 10 éves koromba még a suliba se akart elvinni. Hogy győzzem meg,hogy eljöjjön? Infóra se tudok tanulni,prezentációt sem tudok írni, játszani se tudok,mert szétfagy a gép. Pedig csak 40 ezerről lenne szó.2016. márc. 4. 21:52
21/24 anonim válasza:
#20 Szerintem a hdd a ludas. A gyenge vga nem számít, mert cs 1.6-ot minden 16 évesnél újabb gép visz... :D
22/24 A kérdező kommentje:
Akkor az lesz,amúgy is furcsa hangokat ad ki.. Most az a problémám inkább,hogy eltünt a Far Cry3-mam Uplayről.:D
2016. márc. 5. 16:05
23/24 anonim válasza:
Felháborító, hogy 40 ezer forintról úgy beszélsz, mintha párszáz lenne. Sok családnak ez egy fél fizetés. Sajnos. Az én apám igaz, hogy jól keres, de sosem jutna eszembe a pénztárcája tartalmát számon tartani és követelőzni, hogy mire költse. Nekünk is ilyesmi gépünk van, de simán elkészítünk vele minden beadandót. Ha valóban "csak" 40 ezer kell neked, akkor dolgozz meg érte. A szüleid is azt teszik.
24/24 A kérdező kommentje:
Kaptam 130 ezerért.
2016. márc. 13. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!