Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom nem hajlandó átmenni...

A párom nem hajlandó átmenni anyámhoz mert mindig csicskáztatja. Mit mondjak anyámnak, miért nem akar a párom átmenni hozzá?

Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 13:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%

Tényleg csicskáztatja?

Ha igen akkor megmondod azért, mert otthon is van elég feleadata, bőven elég az is, nem még másutt is csinálni.

Vagy, ha más jellegű csicskáztatás, akkor, én szóltam volna be már az édesanyámnak, hogy nem a cseléd, hanem a párom.

Ha nem valós a probléma, akkor nem mondanek semmit.

2013. nov. 10. 13:08
 2/21 A kérdező kommentje:
Pl: morzsolja le a tengerit, tegyen rendet az udvaron stb.
2013. nov. 10. 13:11
 3/21 anonim ***** válasza:
81%
A "csicskáztatás" annyit jelent, hogy segítsen a ház körül, vegyen részt tevékenyen a család életében?
2013. nov. 10. 13:19
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben

A viszonyunktól függően elmondanám, hogy ne csicskáztassa

Vagy azt tenném mint az 1. Hozzászólásomban írtam.

Vagy

Nincs annyi ideje, hogy megcsinalja, ami feladatot kiadna neki, visszautasítani pedig nem szeretné az anyósát, így inkább nem jön...

2013. nov. 10. 13:25
 5/21 anonim ***** válasza:
29%

Ja?? Tehát a segítségkérés,az csicskáztatás?

Anyád semmit nem segít nektek??

2013. nov. 10. 13:26
 6/21 anonim ***** válasza:
62%
hát én sem nézném jó szemmel, hogy ha vendégségbe megyek valahová havonta egyszer, akkor ott aktívan kelljen tevékenykednem. szerintem is mondhatnád azt enyhe utalásként, hogy otthon is sok a teendő.
2013. nov. 10. 13:34
 7/21 anonim ***** válasza:
63%
Egyszerű, segíts te az anyukádnak, akkor nem a párodra hárul. NA?
2013. nov. 10. 13:42
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Segít, nem segít anyám, ha néha átjön, akkor leül, megkínálom valamivel, és ha akar, akkor esetleg csinál valamit, de inkább csak elvagyunk.

Ha mi megyünk hozzájuk, akkor szoktunk ezt-azt segíteni, de egy időben anyám elkezdett nagyon rákapni, hogy menjünk hétvégén, mert a férjem ezt és azt csináljon meg. Menjünk már szerdán este, megint hétvégén, utána is stb. stb. stb., mert ezt és azt akar és majd a férjem. A férjem így a férjem úgy. Már egy idő után az összes hétvégéjét beosztotta, meg arra építkezett, hogy majd mi megyünk és a férjemmel ezt meg azt megcsináltat. Ami oké, egy bizonyos határig. De nekünk is van saját életünk, saját házunk, a férjem látástól mikulásig dolgozik és bár megcsinálja szó nélkül, de én tudom, hogy egyáltalán nem arra vágyik, hogy mikor végre hétvége van és olvasgathatna a kanapén, vagy együtt csinálhatnánk valamit, akkor menjünk anyámékhoz, és csinálja, amit anyám már megint kitalált. Ami anyám szempontjából is érthető, mert hát van , amit tényleg csak a férjem bír el, mert pl. apám nem emelhetne, DE amikor már folyton kitalál neki valamit ÉS olyat is vele akar megcsináltatni, amit nem csak ő tud, akkor az igenis túlzás. És bár egy szóval sem mondja, de nem csodálnám, ha ő is úgy lenne vele, hogy nem akar menni, mert jobb dolga is van, mint anyámnak ugráljon.

2013. nov. 10. 13:46
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok, ja igen, szóval én megmondtam anyámnak, hogy a férjem egy szót nem szól, de ÉN azt akarom, hogy otthon csináljon dolgokat, szeretnék vele kettesben is időt eltölteni, úgyhogy szokjon le erről, hogy folyton eltervezi, hogy majd mit fog vele csináltatni és mikor.
2013. nov. 10. 13:47
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Az igazat.
2013. nov. 10. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!