Jogosan tiltott ki anyukám a házból?
Jòhiszemű voltàl, bár hiba volt anyud tudta nèlkül cselekedni, legjobb lett volna mèg beszélni vele hogy apud elakarja vinni a cuccait, vagy esetleg mèg az lehetett volna a megoldàs ha te szedted volna össze a cuccait ès vitte volna el neki.
Tènyleg anyud eltùlozta a dolgokat, de gondolom most ezt ùgy èltem meg hogy összejàtszottàl a hàta mögött.
Szerintem hagynám anyukàm at kicsit megnyugodni, utànna vinnék neki egy kis sütit meg viràgot és bocsánatot kèrnèk a jòhiszeműsègemèrt, és hogy elmulasztottam felhìvni. .Mondjuk nekem az èn anyukàm van a szemem előtt miközben a sorokat ìrom, a te anyudat te jobban ismered,de szerintem ne neheztelj rà. Egy vàlàs nem könnyű dolog, ő most èrzelmileg instabil..tàmogatàsra van szüksége ahogy apukàd is apud marad ..
Jóhiszemű voltál, de jog szerint kitilthat igen.
Majd kibékültök később.
Azért azt érdekes lenne tudni, hogy miért nem volt MÁR kulcsa apádnak lakáshoz, és miért AKKOR akarta elvinni, amit akart, MIKOR nincs otthon anyukád, illetve miért NEM SZÓLT neki elöre?
Mert igen valószínü, hogy erre apádnak igen jó OKA volt, vagy nem volt joga, hogy bármit is elvigyen, vagy ki volt tiltva a lakásból.
De mindettöl fggetlenül az teljesen érthetö anyukád részéröl, hogy ezzel a bizalmát kihasználtad.
A kulcsot azárt hagyta nálad, hogy TE bemehess a lakásba, és nem azért, hogy MÁST beengedj.
Most lényegtelen, hogy a más a TE apád, attól még anyukádnak NEM FÉRJE már, és semmi keresnivalója anyukád lakásában az ö tudta nélkül.
10
Nem valakit engedett be hanem az apját, a volt férjet aki évekig ott élt. Azért így nagy a különbség. Nálam a valaki a postás, vagy a szomszéd.
És mivel az anyja elme roggyant, mivel ilyen cirkuszt levert ok nélkül, ezért a férjnek oka volt hogy azért a pár cuccért úgy menjen hogy nem kell a volt feleséget nézni.
A kérdező biztos nem játszott össze az apjával és nem lopták el az anyja örökölt ékszereit. Szóval anyukádnak az agyára ment a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!