Hogyan szeretessem meg a szüleimmel? Vagy hogyan vegyem rá őket?
Az a helyzet, hogy animés vagyok, szeretem a japán zenéket, beszédet, de a szüleim teljessen ellent mondanak ennek. rasszisták, és abszolút nem szeretik, nekem is meg tiltják, hogy szeressem. próbálnak lebeszélni a japán tanulásról (pedig szerintem inkább örülniük kellene, hogy tanulok egy új nyelvet) Még halkan sem engedhetem a szobámban a zenét, csak mert jabánul van, és azzal érvelnek, hogy azért nem szeretik, mert nem értik. de bezzeg spanyollal, meg franciával semmi bajuk... arról, hogy rendelhessek valami animés cuccot, már nem is beszélek. teljessen jó tanulónak vallom, magam, hiszen mindíg készülök az órákra és látják, hogy mennyire keményen tanulok. a házimunkába is segítek, szóval mondhatni hogy még jókislány vagyok. bulikba sem járok. hogyan tudnám egy kicsikét is megszerettetni velük a japánt, hogy legalább zenét hallgathassak?
16/L
Hallgasd halkan. A szobádban, vagy fülhallgatón keresztül.
Nem értem, hogy miért ellenzik, én engedném a gyerekemnek.
De ha ők nem szeretik, akkor ne is próbáld eröltetni, annál rosszabb.
Nézd, hallgasd, a saját kis birodalmadban.
Azt csak nem tiltják!?
Ülj le velük beszélni, mondd el, hogy téged zavar, hogy ennyire nem fogadják el az érdeklődésedet, mutasd meg, hogy nincsen benne semmi ártalmas. Mondd el, hogy nem muszáj szeretniük, csak fogadják el, és ne piszkáljanak miatta.
Ha ez az őszinte beszélgetés sem segít, akkor viszont marad az, hogy tűrsz.
Sztem is eleg gaz es idegesito.. van tob minden amivel le lehet kotni magad nem pont egy anime f*ssal..a japan nyelv jo de hasznat nehezen veszed mivel inkabb sajat embert alkalmaznak .ha keresnek is akkor nagyon nagy a feltetel..
A zene meg ami jol esik azt hallgas senki nem mondhatja meg mit halgas vagy szeress
Ha elvárod a szüleidtől, hogy ne szabják meg neked, mit szeress, miért akarod rájuk erőltetni, hogy szeressék az animét? Ez nem túl felnőtt dolog.
Hallgasd fülhallgatón. Gondolj bele, ha tőlük hallatszana be valami zene, amitől kiráz téged a hideg, hogy éreznéd magad? Nyilván rosszul.
6 Én ugyanezt írtam, hogy mindenki azt szeret amit akar. Nekem 16 évesen lila volt a hajam, érdekes módon, most már, így 30 felett sötétbarna :) Ez a világ rendje. Ha az én lányom lenne anime-mániás biztosan ráhagynám és nem foglalkoznék vele, úgyis csak egy gyerekes hülyeség, nincs semmi bajom vele, az is gyerekes hülyeség volt, hogy nekem anno lila volt a hajam.
De hogy nem szeretnék meg valamit, ami nem tetszik nekem, csak azért mert a kamasz lányomnak bejön, az biztos, úgyhogy szerintem ezt felesleges erőltetni. Nem fogják a szüleid megszeretni kérdező, legfeljebb elviselik, zenét lehet hallgatni fejhallgatón, az animés cuccaidat pedig vedd meg a zsebpénzedből, vagy menj diákmunkázni, ha ez ennyire fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!