Mit kezdjek a szüleimmel?
A problémám, hogy folyton gyilkolóznak, ha kicsit telefonozhatok. Nem vagyok egy lázadó hülyegyerek, csakhogy ez már sok. Nemhogy éjjel a szobámból is kiveszik, folyton kunyerárják ha nálam van mintha ezzel emberek ezreinek ártanék. Amúgy mellette könyvet is sokat olvasok szóval ezzel sem takarózhatnak. Nem 5 órát akarok telefonozni csak MAX!2-őt beosztva. Ha beteg vagyok szinte meg sem kapom a telefonom. Pedig látom más is a Facebookon h beteg, és amikor megmondja ezt az anyjának, akkor annak nem az az első gondolata, hogy elvegye a telefonomat...
Segítsetek! :-( Akinek meg rossz a kedve, az ne ide jöjjön oltogatni...
Hány éves vagy?
A napi 2 óra az csak Facebook?
Elég nehezen értettem meg mit is akarsz. Bár a gyilkolózást én se értem mit jelent.
Miért nem velük beszéled meg ezt a két órát.
Köszönöm a válaszokat :D
Utolsó előtti: De megölnek ha nem adom oda. Ha nem ilyen idegbetegekkel élnék könnyebb lenne...
Amúgy ha már egy percet is többet van a kezemben akkor előadják hogy másnap nem kapom meg. Ha elrontok egy példát a matekházimban, amit anyámmal csinálok mert félek hogy egyedül rossz lesz, ő meg mint a kisfőnők leelenőrzi és újracsináltarja, szrva rá, hogy milyen fáradt vagyok, és visszatérve ha vmelyik nem jó ordibál hogy nem lesz telefon meg ilyenek.👏
" más is a Facebookon h beteg, és amikor megmondja ezt az anyjának, akkor annak nem az az első gondolata, hogy elvegye a telefonomat..."
Szerencsés ember vagy, kérdező. Gondolj bele, milyen szar lenne, ha mindenkinek az anyja a te telefonodra pályázna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!