Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik soha senkinek nem mondták...

Akik soha senkinek nem mondták, hogy apa, mennyire visel meg titeket az apa hiánya?

Figyelt kérdés
Persze,csak egy szó,de irigylem azokat akik kimondhatják. Gyűlölöm a gondolatot,hogy nincs apám és senkinek nem mondhatom

2016. márc. 4. 11:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy egy apa sem gondol bele hogy mit okoz egy gyerekben, olyan könbyen hátat fordítanak, soha vussza se néznek.

Fájo ezeket olvasni.

2016. márc. 29. 20:37
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Annak az embernek a hiánya, aki az apám, nem visel meg.

Egy igazi apa hiánya viszont nagyon. Nagyon rossz, hogy soha nem fogom érezni, milyen az, ha egy férfi gondoskodik rólam és szeret anélkül, hogy szerelmes vagy szexuális érzései lennének irányomba.

Mikor kicsi voltam, könyvekből és filmekből próbáltam apákat "ellopni". Pl. az Örömapa c. filmet ezerszer megnéztem, és elképzeltem, hogy Steve Martin karaktere az apám. :) Ez így viccesen hangzik. Jó lett volna, de azzal nyugtatom magam, hogy ilyen tévéapák nem léteznek a valóságban, mindegyikben csalódtam volna.

2016. márc. 30. 03:00
 23/25 anonim ***** válasza:
78%

Azt hiszem értem mit érez a kérdező.

Nekem most 6 éves a kisfiam, de minden második mondatában ha együtt vagyunk, benne van az apa szó.

- Gyere apa, nézd itt vannak a bodobácsok. Ugye nem csípnek meg bennünket apa? ... igen apa... nem apa..

És nagyon jó érzés hallani...

2016. márc. 30. 16:11
 24/25 anonim ***** válasza:
Utolsó, irigylem a kisfiad!:)
2016. márc. 31. 14:47
 25/25 anonim ***** válasza:

Oly' módon csalódtam már benne hogy már a szótól is undorodok....

12/L

2016. máj. 16. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!