Akik soha senkinek nem mondták, hogy apa, mennyire visel meg titeket az apa hiánya?
biztos a kérdező anya tehet róla hogy apuka több mint 10 éve nem jellentkezik.... nyilván gonosz nök....
sok puhap'cs férfi
Nem voltam 2 éves mikor elkerültem otthonról, a Nagyszüleim neveltek fel. Állítólag egyszer-kétszer eljött meglátogatni,de nem engedték oda hozzám. Azóta már meghalt, 17 éve. Egyszer voltam a sírjánál,vidéken van eltemetve,a nővére ott lakik. Leírhatatlanul fájdalmas volt ott állni a sírja fölött,pedig szinte nem is ismertem. Egyetlen emlékem az róla,hogy a szánkóra rátesz egy kis műanyag dalmata kutyust,szerencsére azóta is megvan.
Anyukám nem beszél róla,ha mégis akkor semmi jót.
Engem abszolut nem.
1 eves voltam,amikor elvaltak a szuleim,8 amikor meghalt. Nem volt jo ember,orulok,hogy nem az eletem resze. Mivel nem emlekszem semmi pozitivra vele kapcsolatban,nem is hianyzik. Sot,mar azt sem tudom,hogy nezett ki.
Valahogy emiatt nalam valamilyen szinten ellenerzes alakult ki a ferfiakkal szemben. Talan ezert nem is volt meg soha komoly parkapcsolatom,illetve a ferfi barataim is mind homoszexualisak... Tudom,hogy eltertem a tematol,de nekem inkabb az hianyzik,hogy normalisan tudjam kezelni a masik nem kepviseloit.
Nekem volt és van apám, de lehet, jobb apa lett volna, ha vasárnapi apuka lesz....
Érzelmileg semmit sem kaptam tőle, és ez mai napig rányomja a bélyegét a kapcsolataimra....tiniként a férfiakra akaszkodtam szeretetért ácsingózva...... Ma már tudom, hogy mi volt a baj, de hiába, mert ettől még nem oldódtak meg a problémák, bár már legalább addig eljutottam, hogy számomra megfelelő kapcsolatban vagyok és nem az apát keresemben a társamban.
Neked biztos rossz a bizonytalanság, hogy nem tudod, milyen lett volna az Apád.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!