Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik soha senkinek nem mondták...

Akik soha senkinek nem mondták, hogy apa, mennyire visel meg titeket az apa hiánya?

Figyelt kérdés
Persze,csak egy szó,de irigylem azokat akik kimondhatják. Gyűlölöm a gondolatot,hogy nincs apám és senkinek nem mondhatom

2016. márc. 4. 11:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
nekem sose hiányzot nem értem mások mért szenvednek ezzen
2016. márc. 4. 21:54
 12/25 anonim ***** válasza:
27%
Miért nem mondhatod senkinek? Nincsenek barátaid? A barátokat azért tartja az ember, hogy legyen kivel teljesen őszintének lenni, elmesélni bút, bánatot. Vannak lelki segélyhívó telefonok is. Ha az ember kibeszéli magából, ami bántja, már attól megkönnyebbül. De ezt ennek ellenére cipelni fogod egy életen át. Ezért kell alaposan meggondolnia minden nőnek, hogy kihez megy hozzá, hogy csak azért férjhez megy-e, mert gyereket akar, aztán szegény fiú meg ha tetszik neki, ha nem, el kell vennie feleségül azt a lányt. Ha ez történt nálatok is, akkor nem a papád a hibás. Ha felnőtt leszel, megkeresheted, és megkérdezheted tőle. Ne anyukádtól, mert ő biztos csak a saját szemszögéből mondja el a történteket.
2016. márc. 5. 11:15
 13/25 anonim ***** válasza:

biztos a kérdező anya tehet róla hogy apuka több mint 10 éve nem jellentkezik.... nyilván gonosz nök....

sok puhap'cs férfi

2016. márc. 5. 18:42
 14/25 A kérdező kommentje:

Nem voltam 2 éves mikor elkerültem otthonról, a Nagyszüleim neveltek fel. Állítólag egyszer-kétszer eljött meglátogatni,de nem engedték oda hozzám. Azóta már meghalt, 17 éve. Egyszer voltam a sírjánál,vidéken van eltemetve,a nővére ott lakik. Leírhatatlanul fájdalmas volt ott állni a sírja fölött,pedig szinte nem is ismertem. Egyetlen emlékem az róla,hogy a szánkóra rátesz egy kis műanyag dalmata kutyust,szerencsére azóta is megvan.

Anyukám nem beszél róla,ha mégis akkor semmi jót.

2016. márc. 5. 19:10
 15/25 anonim ***** válasza:
A szuleim elvaltak meg amikor en fel eves se voltam. anyu se szeretett a nagyim nevelt fel. sose hianyzott semmifele apa. ha nem ismersz valamit vagy valakit az szerintem nem tud hianyozni. nekem legalabbis sose hianyzott.
2016. márc. 6. 09:48
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Abban, hogy a nagyszüleid nevelte, anyukádnak is szerepe volt, és nem kifejezetten pozitív. Ne hidd el, ha csak rosszat beszél apukádról. Próbálj olyanoktól érdeklődni, akik ismerték, de nem családtagok.
2016. márc. 6. 11:02
 17/25 anonim ***** válasza:

Engem abszolut nem.

1 eves voltam,amikor elvaltak a szuleim,8 amikor meghalt. Nem volt jo ember,orulok,hogy nem az eletem resze. Mivel nem emlekszem semmi pozitivra vele kapcsolatban,nem is hianyzik. Sot,mar azt sem tudom,hogy nezett ki.

Valahogy emiatt nalam valamilyen szinten ellenerzes alakult ki a ferfiakkal szemben. Talan ezert nem is volt meg soha komoly parkapcsolatom,illetve a ferfi barataim is mind homoszexualisak... Tudom,hogy eltertem a tematol,de nekem inkabb az hianyzik,hogy normalisan tudjam kezelni a masik nem kepviseloit.

2016. márc. 9. 16:26
 18/25 anonim ***** válasza:
Szokott néha hiányozni, de igazából amilyen kis féreg, hogy eldobott, durva belegondolni, hogy mi lenne, ha együtt élnénk. Semmi jó, az biztos. Kösz nem kérem, 15,5 év után hagyjon békén. 15f
2016. márc. 9. 17:33
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekem volt és van apám, de lehet, jobb apa lett volna, ha vasárnapi apuka lesz....

Érzelmileg semmit sem kaptam tőle, és ez mai napig rányomja a bélyegét a kapcsolataimra....tiniként a férfiakra akaszkodtam szeretetért ácsingózva...... Ma már tudom, hogy mi volt a baj, de hiába, mert ettől még nem oldódtak meg a problémák, bár már legalább addig eljutottam, hogy számomra megfelelő kapcsolatban vagyok és nem az apát keresemben a társamban.

Neked biztos rossz a bizonytalanság, hogy nem tudod, milyen lett volna az Apád.....

2016. márc. 9. 22:13
 20/25 anonim ***** válasza:
1 osztályos voltam amikor elveszítettem, bár ne ismertem volna, akkor nem hiányozna ennyire...olyan sok emlékem nincs róla, csak azt tudom, hogy nagyon szerettem. 28F
2016. márc. 29. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!