Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek igaza van anyukámn...

Szerintetek igaza van anyukámnak, hogy nem akar nekem adni zsebpénzt?

Figyelt kérdés
Dolgozok egy kicsit suli mellett, és kapok 15 000 Ft-ot havonta, amit mindig az ő számlájára utalnak. Én csak néha szoktam kérni pénzt, mert tudom, hogy alig ad. Mindig veszekedésbe fullad minden, amikor pénzt kérek. Pedig igazán nem nagy összeg, én már havi 5-6 ezerrel elégedett lennék, de örülök, ha 1-2-t kapok. Szerintetek ez így igazságos? Olyanokkal érvelnek, hogy kell venni nekem bérletet, kaját, meg azzal, hogy 2 éve vettek nekem egy telefont 70 ezerért. Amúgy anyagilag átlagos szinten állunk. Nem éhezünk, de nem is dőzsölünk.

2016. márc. 2. 14:30
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Eleve, amiért megdolgozol, az miért anyukád számlájára megy? Tessék bankszámlát nyitni, és oda kérni.

Onnantól kezdve lehet arról beszélgetni, kell-e vagy nem beszállnod az otthoni kiadásokba, de a TE pénzedet kapjad meg TE első körben.

Ez alap lenne.

2016. márc. 2. 19:31
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérheted a fizetésed kézbe?
2016. márc. 2. 20:29
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Oké, és más munkahely nincs a környéken? Egy kevésbé tiszta hely, ahol nem utalnak, hanem a kezedbe nyomják a pénzt. Akkor megveszed a bérleted, ha már a szüleid ilyen undorító filléres emberek és jobban jössz ki.
2016. márc. 2. 22:22
 44/50 kovpet ***** válasza:
100%
Most nem tehetsz semmit, de 20 év múlva, amikor más lesz a helyzet és mások lesznek az erőviszonyok, akkor majd emlékezz erre és emlékeztesd őt is erre :)
2016. márc. 3. 00:11
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el a válaszokat, lehet más már ajánlotta: hagyd abba a munkát, azaz mondj fel.
2016. márc. 3. 00:14
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Pedig most kellene megtanulnod, hogyan kell a penzt beosztani, de valószínűleg en nem folytatnam a munkat így . Ez nem korrekt anyukadtol, kitartas kerdező, mar csak két év
2016. márc. 3. 09:42
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég gáz... én nem akarnám arra nevelni a gyerekem, hogy dolgozni egy tök fölösleges dolog, mert semmi látszatja nincsen.
2016. márc. 3. 17:01
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ad-e zsebpénzt az az ő dolga, na de hogy a SAJÁT pénzedből, amiért te dolgoztál meg nem ad nonszensz. 16 éves korodban nem vagy köteles eltartani magad. Hagyd abba a munkát. Azt nem tehetik meg, hogy nem fizetik a bérleted, mert ha nem jársz be suliba, akkor őket veszik elő. Szerintem k...... jogosan.
2016. márc. 18. 23:27
 49/50 anonim ***** válasza:
Illetve azt még hozzátenném, hogy oszd meg a problémádat egy felnőttel, akiben bízol, a legjobb egy tanár vagy egy rokon lenne.
2016. márc. 18. 23:30
 50/50 anonim ***** válasza:
Azóta történt valami?
2016. ápr. 18. 06:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!