Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek igaza van anyukámn...

Szerintetek igaza van anyukámnak, hogy nem akar nekem adni zsebpénzt?

Figyelt kérdés
Dolgozok egy kicsit suli mellett, és kapok 15 000 Ft-ot havonta, amit mindig az ő számlájára utalnak. Én csak néha szoktam kérni pénzt, mert tudom, hogy alig ad. Mindig veszekedésbe fullad minden, amikor pénzt kérek. Pedig igazán nem nagy összeg, én már havi 5-6 ezerrel elégedett lennék, de örülök, ha 1-2-t kapok. Szerintetek ez így igazságos? Olyanokkal érvelnek, hogy kell venni nekem bérletet, kaját, meg azzal, hogy 2 éve vettek nekem egy telefont 70 ezerért. Amúgy anyagilag átlagos szinten állunk. Nem éhezünk, de nem is dőzsölünk.

2016. márc. 2. 14:30
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Hiába adtok neki Jó ötleteket, a szülei értetlenek. Utálom az ennyire zsugori, fillér... embereket.
2016. márc. 2. 16:54
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozni akarsz, akkor próbáld készpénzben kérni a pénzt. Vagy ne dolgozz. Beszélj a főnököddel. Többet nem tudok mondani.
2016. márc. 2. 16:55
 33/50 anonim ***** válasza:
77%

én a helyedben nem dolgoznék így tovább,csak majd ha saját számlára megy az utalás.

ha nem veszik meg a bérletedet ezek után, akkor max sétálsz. 5km még teljesíthető. ha van biciklid még jobb.

DE ha valami családi ebéd van, amin ott vannak a rokonok, akkor én biztosan megemlíteném a helyedben, a rokonoknak ezt a helyzetet. hogy mióta nem dolgozol nem kapsz bérletet sem.meg semmi egyebet. és hogy azért nem dolgozol már, mert nem adták oda a szüleid a megkeresett pénzed. tuti égni fog a fejük a szüleidnek.

azt ne mondja nekem senki, hogy normális,hogy 16 évesen dolgoznod kelljen a bérletedért. főleg,hogyha nem vagytok olyan szegények.

2016. márc. 2. 16:56
 34/50 anonim ***** válasza:
36%
Sajnos semmit sem tehetsz, amíg nem vagy 18 éves.
2016. márc. 2. 16:57
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem értem, hogy miért zsebpénzt írsz? Az nem zsebpénz, hanem a TE FIZETÉSED!
2016. márc. 2. 17:23
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
És nem tudnád megbeszélni azzal, aki a fizetésedet adja, hogy készpénzben fizessen?
2016. márc. 2. 18:08
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez mar????!!!

Ok mondtak, hogy el kell menned dolgozni?

Kérdezd meg a szüleidet, hogy ha nem dolgoznal ( mármint tegyük fel nem kezdtel volna el dolgozni X ideje) akkor nem lenne berleted?

Es kérdezz ra, hogy ok dolgoztak ennyi idősen azert, hogy kvázi megkeressék azt a pénzt, amit a szülei raforditanak? ( ha nem voltak nagyon szegenyek)

En megkérdezném azt is, hogy az egész fizetesedet rad költik, vagy legalább felreraknak neked?

2016. márc. 2. 18:16
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hagytad már ott a munkahelyedet? Így nincs semmi értelme, a semmiért dolgozol.
2016. márc. 2. 18:20
 39/50 anonim ***** válasza:
7%
anyád is boldog lenne havi 5-6 erel csak ő rád költi ezt a pénzt
2016. márc. 2. 18:51
 40/50 anonim ***** válasza:
75%
így inkább nem is dolgoznék.
2016. márc. 2. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!