Szerintetek igaza van anyukámnak, hogy nem akar nekem adni zsebpénzt?
én a helyedben nem dolgoznék így tovább,csak majd ha saját számlára megy az utalás.
ha nem veszik meg a bérletedet ezek után, akkor max sétálsz. 5km még teljesíthető. ha van biciklid még jobb.
DE ha valami családi ebéd van, amin ott vannak a rokonok, akkor én biztosan megemlíteném a helyedben, a rokonoknak ezt a helyzetet. hogy mióta nem dolgozol nem kapsz bérletet sem.meg semmi egyebet. és hogy azért nem dolgozol már, mert nem adták oda a szüleid a megkeresett pénzed. tuti égni fog a fejük a szüleidnek.
azt ne mondja nekem senki, hogy normális,hogy 16 évesen dolgoznod kelljen a bérletedért. főleg,hogyha nem vagytok olyan szegények.
Mi ez mar????!!!
Ok mondtak, hogy el kell menned dolgozni?
Kérdezd meg a szüleidet, hogy ha nem dolgoznal ( mármint tegyük fel nem kezdtel volna el dolgozni X ideje) akkor nem lenne berleted?
Es kérdezz ra, hogy ok dolgoztak ennyi idősen azert, hogy kvázi megkeressék azt a pénzt, amit a szülei raforditanak? ( ha nem voltak nagyon szegenyek)
En megkérdezném azt is, hogy az egész fizetesedet rad költik, vagy legalább felreraknak neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!