Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti el engednétek a...

Szülők, ti el engednétek a gyereketeket rock koncerte a városba?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, egy 18 éves barátommal mennék el.. Voltam már koncerten, nem szoktam bajba keveredni. Persze a pogóba beállok, szoktam esni is de élvezem :D. Visznot ez a koncert este 9-10 óra fele lesz, szóval csak az idő miatt kérdezem. És nem, nem szeretném hogy jöjjön velem szülő, mert ciki..

2016. márc. 1. 17:17
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Először is remélem eljutottál , de csak most találtam meg a kérdést és izgi :D én kiskoromtól fogva jártam rockkoncertekre. Az első koncertem 4 évesen volt a Junkies, apa vitt a backstagebe , még mindig nagy élmény számomra. amúgy szerintem nem ciki szülőkkel menni pl én 20 vagyok és a mai napig együtt is szoktam menni apával koncertre, legutoljára nagyobb szabású a Slipknot koncert volt együtt :D szerintem baromi jó, meg mindenki megdícsértr fatert, hogy ennyi idősen ilyen zenét szeret és ilyen jól tombol :D a kérdésedre válaszolva nem tudom, van mellette és ellene szóló érv is azért 15 évesen mégse jó így flangálni, viszont ha olyan emberrel mennél akit ismerek és tudom hogy szemmel tart simán elengednélek, de azért egyszer tuti rádcsörögnék, hogy minden oké e.
2016. aug. 5. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!