Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti el engednétek a...

Szülők, ti el engednétek a gyereketeket rock koncerte a városba?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, egy 18 éves barátommal mennék el.. Voltam már koncerten, nem szoktam bajba keveredni. Persze a pogóba beállok, szoktam esni is de élvezem :D. Visznot ez a koncert este 9-10 óra fele lesz, szóval csak az idő miatt kérdezem. És nem, nem szeretném hogy jöjjön velem szülő, mert ciki..

2016. márc. 1. 17:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Egyedül nem engedném el a lányom, fiam se 15 évesen. Egy dolog, hogy féltem, mert tudom, milyenek az ilyen koncertek, másik meg hogy nem hagynék ki Pokolgép koncertet... szóval menne az egész család, együtt, rock forever, yeah!
2016. márc. 1. 21:51
 22/31 Nemzeti_Harcos ***** válasza:
0%
Csak akkor, ha Kárpátia, vagy egyéb nemzeti rock!
2016. márc. 1. 23:38
 23/31 anonim ***** válasza:

Engem elengedtek 15 évesen, remek kis koncert volt. :D

Három baráttal mentem, akiket ismertek, és értem jöttek hajnali kettőkor. Ennyi.

Ez volt 12 éve.

2016. márc. 2. 13:21
 24/31 elwera ***** válasza:
Elengedném, de mondanám telefont vigyen magával, hogyha nem jön haza sokáig, akkor felhívhassam hogy na mivan.
2016. márc. 2. 17:21
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Menj szülővel. 14 alatt én is úgy csináltam és egyáltalán nem éreztem cikinek, meg amúgy is amikor a kib*szott Iron Maident látod a színpadon, akkor lesz*rod hogy mások mit gondolnak rólad/rólatok. :D

Amióta betöltöttem a 14-et meg már elengednek egyedül is. 15 évesen még Ausztriában is voltam egyedül egy fesztiválon és nem lett semmi bajom. Most 16 vagyok, ebben az évben is megyek, szerintem nem kell túldramatizálni a helyzetet. Ha megbízható vagy, én elengednélek egyedül is, 18 évessel meg pláne.

2016. márc. 2. 18:39
 26/31 anonim válasza:

Engem elengedtek, lánylétemre. Csak tudni akarták, hogy mikor, kivel, kb. mikor kezdődik, mikor van vége, ha megérkezek, ha vége SMS. Tehát féltettek/féltenek rendesen. Mostanáig is vannak ezek a 'szokások', de nem bánom, így tudom, hogy anyum megbízik bennem, és szerintem, ha egyszer nem szólnék, ez a bizalom elveszne és többet nem engedne...

Remélem eljutsz, a Pokolgép koncertek baromi jók!;)

16/L

2016. márc. 6. 11:13
 27/31 TOP1ANSWER válasza:
57%
Én 15-6 évesen már jártam bulizni rendszeresen hajnalig, vagy hajnaltól hajógyárira, ahol mérföldekkel durvább arcok vannak mint egy rock koncerten :D Na lényeg a lényeg teljesen normális ember lett belőlem, egyetemet végeztem és semmit sem bánok amit fiatal koromban tettem, mert rohadtul jó volt és soha nem lesz olyan érzésem hogy elszalasztottam ezt/azt mint a kocka osztálytársaim akik ki sem mozdultak, meg beszólogattak hogy gáz amit csinálok.. végül többre vittem, mint a többségük és a java még csak most kezdődik :) ;)
2016. márc. 8. 20:44
 28/31 anonim ***** válasza:
Ne már hogy Pokolgépre ne engedjenek el, ez nem Suicidal Tendencies vagy hasonló, na ott megfontolnám, de szerintem ott se tiltanám... A rockerekről pedig tudom (lévén én is az volnék) hogy a lehető legjobb fej emberek és vigyáznak is egymásra, még mosh pitben is. Ha pedig egy idősebb haver is veled van, akkor végképp nincs gond.
2016. márc. 12. 14:14
 29/31 anonim válasza:

Nem vagyok szülő , 20 vagyok , ha lesz gyerekem , 15 évesen már lehet elengedném , jóllehet ha egy idősebb baráttal/nővel megy.

Pogótól nem kell tartani , minden koncerten vannak biztonsági őrök , aki túlzásba viszi és sérülést okoz másnak azt úgy kidobják mint annak a rendje.

" Csak akkor, ha Kárpátia, vagy egyéb nemzeti rock! "

XD "Nemzeti rock" már önmagában is egy ellentmondás , mert a rock nemzetek feletti. Néhány széljobber fejében létezik csak ilyesmi , a kárpátia mindössze arról tesz tanulságot ,hogyan lehet nacionalizmusba csomagolva eladni a szélsőjobb ideát.

2016. márc. 12. 14:42
 30/31 TOP1ANSWER válasza:
0%
Egyébként a rock egy rakás sz@r, hallgassatok rendes zenét
2016. márc. 13. 03:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!