Szülők, ti el engednétek a gyereketeket rock koncerte a városba?
Engem elengedtek 15 évesen, remek kis koncert volt. :D
Három baráttal mentem, akiket ismertek, és értem jöttek hajnali kettőkor. Ennyi.
Ez volt 12 éve.
Menj szülővel. 14 alatt én is úgy csináltam és egyáltalán nem éreztem cikinek, meg amúgy is amikor a kib*szott Iron Maident látod a színpadon, akkor lesz*rod hogy mások mit gondolnak rólad/rólatok. :D
Amióta betöltöttem a 14-et meg már elengednek egyedül is. 15 évesen még Ausztriában is voltam egyedül egy fesztiválon és nem lett semmi bajom. Most 16 vagyok, ebben az évben is megyek, szerintem nem kell túldramatizálni a helyzetet. Ha megbízható vagy, én elengednélek egyedül is, 18 évessel meg pláne.
Engem elengedtek, lánylétemre. Csak tudni akarták, hogy mikor, kivel, kb. mikor kezdődik, mikor van vége, ha megérkezek, ha vége SMS. Tehát féltettek/féltenek rendesen. Mostanáig is vannak ezek a 'szokások', de nem bánom, így tudom, hogy anyum megbízik bennem, és szerintem, ha egyszer nem szólnék, ez a bizalom elveszne és többet nem engedne...
Remélem eljutsz, a Pokolgép koncertek baromi jók!;)
16/L
Nem vagyok szülő , 20 vagyok , ha lesz gyerekem , 15 évesen már lehet elengedném , jóllehet ha egy idősebb baráttal/nővel megy.
Pogótól nem kell tartani , minden koncerten vannak biztonsági őrök , aki túlzásba viszi és sérülést okoz másnak azt úgy kidobják mint annak a rendje.
" Csak akkor, ha Kárpátia, vagy egyéb nemzeti rock! "
XD "Nemzeti rock" már önmagában is egy ellentmondás , mert a rock nemzetek feletti. Néhány széljobber fejében létezik csak ilyesmi , a kárpátia mindössze arról tesz tanulságot ,hogyan lehet nacionalizmusba csomagolva eladni a szélsőjobb ideát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!