Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti el engednétek a...

Szülők, ti el engednétek a gyereketeket rock koncerte a városba?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, egy 18 éves barátommal mennék el.. Voltam már koncerten, nem szoktam bajba keveredni. Persze a pogóba beállok, szoktam esni is de élvezem :D. Visznot ez a koncert este 9-10 óra fele lesz, szóval csak az idő miatt kérdezem. És nem, nem szeretném hogy jöjjön velem szülő, mert ciki..

2016. márc. 1. 17:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
El mernél szökni? Le a kalappal, én ahhoz túl gyáva lennék, meg félnék a veréstől.
2016. márc. 1. 18:05
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
Remélem elengednek téged. Én is voltam már éjszaka koncerten (mondjuk anya is ott volt :( csak ő elvolt magában én meg direkt elkóboroltam) Azt nem árulnád el hogy melyik együttes? Kíváncsi vagyok. 14/L
2016. márc. 1. 18:06
 13/31 A kérdező kommentje:
Pokolgép :) Igaz még van idő a koncertig
2016. márc. 1. 18:13
 14/31 anonim ***** válasza:
Inkább a szüleidet kérdezd. :P Ha nem engednek el, akkor esetleg próbálj meg üzletelni valamit. Javítasz a jegyeiden, kitakarítasz, elmosogatsz, akármi.
2016. márc. 1. 18:38
 15/31 anonim ***** válasza:
75%
A rockerek a legjobb fej emberek, én is sokat járok koncertekre, én elengednélek, pláne ha helyben lesz.
2016. márc. 1. 18:49
 16/31 anonim ***** válasza:
59%
Igeeen!!!! \m/ Pokolgép :3
2016. márc. 1. 18:58
 17/31 anonim ***** válasza:
38%

Én nem engedném el a gyerekemet. 15 éves még gyerek.

Ha fiú, ha lány. Bár a lányomat jobban félteném.

Vannak szülők, akik nagyon engedékenyek.Pedig bármi megtörténhet egy ilyen eseményen. Az, hogy egy 18 évessel menne az nem garancia, hogy épségben hazajönne.

Na meg ott az alkohol, meg a többi.

Csak akkor engedném el a gyerekemet ha 2 évvel idősebb lenne legalább, és mondjuk idősebb testvérével menne, vagy rokonnal, akiben én is megbízok, meg 1-2 baráttal.

És persze szigorúan betartaná a kéréseimet, de persze felelősségteljes gyerekem lenne aki tisztában lenne a helytelen viselkedés következményeivel.

Ha meg elszöksz, akkor a szüleid még pár év múlva sem fognak elengedni. És ugye itt bukik ki, hogy mennyi felelősség van benned.

2016. márc. 1. 20:30
 18/31 anonim ***** válasza:

Nem mernélek elengedni, viszont elmennék veled. Kár, hogy ez nem opció. Miért is ciki az anyád vagy apád?! Most a koncert érdekel, vagy valakinek meg akarsz felelni? Hidd el, senki nem gondolná, hogy cikik a szüleid. Idősek is járnak Pokolgép koncertre (is).

37/nő, a fiam 15 éves.

2016. márc. 1. 20:55
 19/31 anonim ***** válasza:
16 évesen már jártam rock koncenretekre.Később aztán discokba is dolgoztam,és arra jöttem rá,hogy sokkal inkább rock koncertre engedném a gyerekem,mint sima szórakozó helyre.Egyszerűen azért mert biztonságosabb,nincs annyi elvetemült ember (mert attól még nem az valaki,hogy pogózik,feketébe van,meg pasiként hosszú a haja)
2016. márc. 1. 21:19
 20/31 A kérdező kommentje:
Hát azért lenne ciki, mert egy lány hívott el.. És igen, egyáltalán nem vad egy koncert.. Pogózni sem muszáj, de én szeretek azt is-
2016. márc. 1. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!