Anya nem enged el ahhoz a fiúhoz. Mit csináljak?
20as vagyok,nézd meg ezt a filmet
Megan is missing
Egyet értek anyukáddal. Tényleg bármi lehet. Ha nagyon szeretnél vele találkozni akkor meg egy nyilvános helyen vagy nálatok úgy hogy ott van anyukád. Nagyon veszélyes interneten megismert emberrel találkozni. Mielőtt találkozol vele mindenképpen skype-oljatok. ÉS ha kamerában is látod hogy ő az és igazat mond akkor menj csak el. (Ez az én véleményem. Remélem ő lesz az.
Meg még ahhoz a kérdéshez hogy: Lehet-e neten szeretni valakit. Szerintem lehet velem is volt már ilyen. Mi csak 1-szer találkoztunk akkor kb fél órát beszéltünk vagy annyit se. Este beszélgettünk és akkor már úgy éreztem hogy szeretem. Utána meg három napra rá közölte velem hogy ne legyen köztünk semmi (Előtte azt mondta hogy nagyon szeretne megismerni és már vonzódik hozzám) Másnap nem is köszön és utána kiderült hogy csak fogadás volt. Mai napig úgy érzem hogy hiányzik pedig ez már fél éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!