Az lenne a probléma, hogy anyámat és engemet csak a tanulás köt össze, amikor is üvöltözik velem a jegyeim miatt meg bejön a szobámba tanítani. Azt meg sem kérdézi, hogy milyen a kedvem, hogy vagyok, esetleg mitől ilyenek a jegyek. Tudom hogy fáradt, de két szó nem hiszem hogy a nehezére esne...
Ha mondom tinilány létemre, hogy menjünk esetleg majd hamarosan plázázni (amilyen világ van örülhetne hogy nem tojok rá hanem el akarok vele menni szeretetből meg megszokásból) akkor nekiáll paradézni, hogy a jegyek meg a többi... és az a baj, hogy semmi más témánk nem lehet, mindig a tanulásról kezd el rikácsolni, és ha 1 mondatja nem is arról szól már azonnal belefűzi a tanulást, arra meg nem gondol, hogy a gyereke esetleg éjszaka sírna, vagy hogy megkérdezze hogy vagyok...
Bakker, írsz kommentet, kapásból 2-t is, de neeeeem, még véletlenül se válaszolsz arra a kérdésre, hogy hogy tanulsz, hányas az átlagod. Értsd már meg, hogy így nem lehet érdemleges választ adni, mert nem tudhatjuk, hogy most 3 tantárgyból bukásra állsz, a többiből pedig 2-esre, vagy 4-es tanuló vagy, és anyukád a kitűnőbe akar belehajszolni.
2016. febr. 29. 18:44
12/21 anonim válasza:
És amúgy milyenek azok a jegyek? Ha jól sejtem, nem túl jók és azért állandóan ez a téma.
2016. febr. 29. 18:47
13/21 anonim válasza:
Nem érdekel a lepontozás.
Ti itt páran ultra nagy marhák vagytok.
Mégis ki a f__rancot érdekel az átlaga,amikor szegény csak törődésre vágyik,és nem állandó le__cseszésre még tőletek is.
ÉS MÉGIS MI A F_RÁSZ VAN AKKOR,ha tegyük fel 3as az átlaga??
Ezek csak számok
Az is megeshet,hogy a lány folyamatosan tanul,és 3as. Mert vannak esetek,akik nem képesek ettől többre.
De ettől függetlenül ÉRTÉKES TAGJAI A TÁRSADALOMNAK!!!
Fuuu de fel tudnak az ilyenek idegesíteni,akiknek csak a jegyek számítanak.
2016. febr. 29. 18:57
14/21 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy valaki folyamatosan tanul, de csak hármas átlagot tud összehozni. Vagyis van, de akkor ott valami agyi probléma is van, ami úgyis kiderül a első néhány iskolás évben.
2016. febr. 29. 19:20
15/21 anonim válasza:
Éééértem utolsó.
Ezzel azt akartad ugye kifejezni,hogy akinek 3as az átlaga,az értéktelen ember?
Na,most megmutattad a szegénységi bizonyítványod.Gratulálok hozzá.
2016. febr. 29. 19:23
16/21 anonim válasza:
Nem, azt akartam kifejezni, hogy nem tanul eleget, és valószínűleg anyuka ezért üvöltözik és jár be a szobába tanítani.
2016. febr. 29. 19:32
17/21 anonim válasza:
Oké,tegyük fel hogy csak simán lusta.
Szerinted ezt üvöltözéssel kell megoldani?
2016. febr. 29. 19:37
18/21 anonim válasza:
"Az lenne a probléma, hogy anyámat és engemet csak a tanulás köt össze."
Ez a probléma gyökere. Nem az átlag.
2016. febr. 29. 19:38
19/21 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy eljön az a szint, amikor már üvöltözni kell. A probléma pedig valóban nem az átlag, az csak a tünet. A probléma a nem tanulás. És szerintem ha a gyerek tanulna, ami elvileg egyetlen feladata, akkor anyuka is nyugodtabb lenne és lehetne másról is beszélgetni, illetve plázázni menni. Nekem nem az jön le ebből a kérdésből, hogy anyuka leszarja a gyerekét, hiszen akkor nem foglalkozna vele, nem is üvöltözne rossz jegyek miatt, és nem járna be a szobába tanítani. És azt is meg tudom érteni, hogy ha egy rossz tanuló gyerek bejelenti, hogy menjünk plázázni, akkor az csak olaj a tűzre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!