Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyák! Mit reagálnátok, ha a...

Anyák! Mit reagálnátok, ha a lányotok azt mondaná, hogy sohasem volt még boldog az életében-25 év alatt?

Figyelt kérdés

Nem csak párkapcsolati szempontból, mindenhogy: főképp gyerekkor, mostani felnőtt élet, tehát a teljes egész.

Mit mondanátok? Mit reagálnátok?

2016. febr. 28. 00:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

A lánya nem azt mondta,hogy most 25 éves és boldogtalan,hanem a 25 év alatt nem volt vagy nem érzett boldogságot.

Tehát a gyerekkora sem volt boldog?Ezt a szülõnek kell tudnia,hogy miért alakult ki benne ez az érzés.

2016. febr. 28. 12:15
 12/16 anonim ***** válasza:
49%

Én úgy gondolom nagyon rosszul sikerültél.

Miért is? 25 évesen te alakítod a sorsod és nem az anyád.

Nekem nagyon rossz szüleim így boldogtalan gyerekkorom volt,de kirepültem és csodálkoztam magamon,hogy ennyire boldog felnőttkorom lett,mert amit csinálok élvezem és semmi sem tud hosszú időre letörni.

Úgyhogy kár szegény anyádra ráakaszkodni,mert úgy tűnik neked kell mindennek a középpontja lenni.

Anyukádnak pedig őszinte részvétem,nekem nem ilyen lányom van,ő már 15 évesen is tudja,hogy a jövője saját magán múlik,mert van annyi esze.

2016. febr. 28. 13:55
 13/16 anonim válasza:
39%
De okosak egyesek, hogy ebből a két mondatból képesek ilyen sarkos következtetéseket megfogalmazni...
2016. febr. 28. 13:58
 14/16 anonim ***** válasza:
32%

Úgy gondolom, ahogyan az előttem válaszoló. Ebből a két soros leírásból semmilyen következtetést nem lehet levonni. Nem tudjuk, hogy milyen volt az a 25 év. Adott esetben egy alkoholista, erőszakos apával, szexuális zaklatással, megalázkodó, kitörni képtelen anyával, folyamatos testi és/vagy lelki terrorral akár még igaza is lehet a lánynak.

Ha majd lesz bővebb leírás, akkor válaszolok.

2016. febr. 28. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
Aki ennyire szükségét érzi, hogy megítéljen és a méltóságában megalázzon egy másik embert, mint itt többen, az garantáltan nem boldog, elégedett ember. Inkább egy szerencsétlen, nyüszítő szar.
2016. febr. 28. 22:09
 16/16 anonim válasza:

Sün Integré, te most trollkodsz, vagy ironizálsz, vagy nem tudom, mert pont te voltál az, aki ezt írta:

"Reflexből szarrá aláznám, és azonnal rátolnék minden felelősséget! Mit képzel az ilyen?! Talán még meg is verném!"

És még te beszélsz?

2016. febr. 28. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!