Miért vannak a szülők az ottalvás ellen?
azért mert 15-16 évesen még a párkapcsolat sem létszükséglet. oké, hogyha úgy alakult akkor legyenek együtt. de együtt aludni borzasztóan korai még.
nagy eséllyel lesz még jó pár barátja/barátnője annak a kamasznak. akkor majd mindegyikkel eljátsza ezt? szerintem egy szülő se szeretné,hogy mire 18 legyen a lánya már 5-6 pasi ágyában aludjon a lányuk. teljesen jogosan.
az együttalvás és az együttélés a felnőtt kapcsolat része. 15-16 évesek kapcsolata még nem soroható ebbe a kategóriába.
találkozzanak suli után, sétáljanak , menjenek moziba, érezzék jól magukat. de este mindenki menjen szépen haza a saját ágyába aludni.
(unokatesóm mesélte, hogy van egy osztálytársnője aki hétköznaponként is a pasijánál alszik, tőle megy suliba is. 8. osztályosok. nekem senki ne mondja, hogy ez nem korai.)
Nálunk sem aludhat itt a barátom, mert anyukámat zavarja, hogy egy "idegen" van a házunkban. Én alhatok nála, mert a fiú a testvérével, és egy másik lakótárssal él, őket nem zavarom a jelenlétemmel. Hétfőn leszünk együtt 6 hónapja.
19/L,21/F
Megértem a szülőket. Ha két tini együtt alszik, ott nincs alvás, másnap meg nincs tanulás az iskolában, a jegyek meg leromlanak. Ha azt akarják, hogy a lányuk-fiuk 8 órát aludjon, kipihentem menjen másnap iskolába, akkor egyedül kell aludnia.
Aztán ott van ez a másik dolog, hogy ki a fenének hiányzik egy vendég a házban, akit kerülgetni kell, meg kiszolgálni? Mert minden 15 éves kis pisis tudja, hogy kell kefélni, de azt csak elvétve tudja bármelyik is, hogy reggelit csináljon magának meg a kandúrjának, meg el is mosogasson utána. Ez ugye anyucira hárulna, plusz egy gyerek, akivel foglalkozzék.
Aztán ott vannak a kisebb testvérek, akarja-e azt a szülő, hogy a szégyellős 13 éves ne merjen kimenni kakilni, amíg ott van ez a fiatalember? Vagy betétet cserélni? Vannak itt felsőbb szempontok is.
Szóval majd ha szépen elköltöztök saját kéróba, akkor össze is bútorozhattok, addig pedig hadd döntse el a szülő, akié a lakás, hogy ki lakhat benne és milyen feltételekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!