Anyám normális?

Figyelt kérdés
Kötőhártya gyulladások van, erre azt mondja hogy én az ellensége vagyok mert "direkt fertőzöm magam hogy gyógyszerre menjen el a pénz és ne legyen pénze kajára"
2016. febr. 21. 09:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mintha csak az enyemet hallanam. Nem szazas, sajna. Megertelek, en is mondtam mar neki cifrakat, amikor elszakadt a cerna, pedig alapbol nem ilyen a stilusom. Mondhatom, h soha massal nem beszeltem ilyen csunyan csak vele. Mondjuk masok ne is ilyen ellensegesek velem
2016. febr. 21. 13:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem akarom elhinni, hogy vállon felül ennyire defektes "anyuka" létezhet.
2016. febr. 21. 13:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Te az vagy?
2016. febr. 21. 13:24
 14/16 POLVERAA válasza:
Próbáld ki érdekesség képpen, hogy ha te jól viselkedsz akkor ő hogyan fog viselkedni. atanárunknál próbáltuk ezt ki és bejött
2016. febr. 21. 13:51
 15/16 anonim ***** válasza:

"az embernek megkell tanulnia a nem neki szánt haragot, nem magára venni"

Ilyen nincs. Nem vagyok egy lelkileg kiegyensúlyozott ember, de soha nem verem le a haragomat olyanon, aki ártatlan.

Az embernek meg kell tanulnia tízig, vagy százig elszámolnia, mert utolsó féreg dolog a kontroll hiány mögé bújni.

2016. febr. 21. 14:33
 16/16 A kérdező kommentje:

De hogyan legyek vele rendes? Tudom hogy bennem is van hiba. De hogy legyek rendes valakivel, aki folyamatossan megállás nélkül idegesít? Egyszerűen már nem birok nem csúnyákat mondani neki mert fölb@ssza teljessen az agyamat. Egyszer azt mondja hogy menjek dolgozni(14évessen!), meg kitalálta amikor lázas voltam hogy nem vagyok betag csak kitaláltam, most meg az t mondja hogy direkt fertőzöm magam hogy ne kelljen suliba menni. És én vagyok az ellenség azért is mert nem akarok 40 éves koromig 2 milliós adóságot fizetni, amihez semmi közöm.

2016. febr. 21. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!