Anyám normális?
"az embernek megkell tanulnia a nem neki szánt haragot, nem magára venni"
Ilyen nincs. Nem vagyok egy lelkileg kiegyensúlyozott ember, de soha nem verem le a haragomat olyanon, aki ártatlan.
Az embernek meg kell tanulnia tízig, vagy százig elszámolnia, mert utolsó féreg dolog a kontroll hiány mögé bújni.
De hogyan legyek vele rendes? Tudom hogy bennem is van hiba. De hogy legyek rendes valakivel, aki folyamatossan megállás nélkül idegesít? Egyszerűen már nem birok nem csúnyákat mondani neki mert fölb@ssza teljessen az agyamat. Egyszer azt mondja hogy menjek dolgozni(14évessen!), meg kitalálta amikor lázas voltam hogy nem vagyok betag csak kitaláltam, most meg az t mondja hogy direkt fertőzöm magam hogy ne kelljen suliba menni. És én vagyok az ellenség azért is mert nem akarok 40 éves koromig 2 milliós adóságot fizetni, amihez semmi közöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!