Nagyon unom már, hogy anyám képtelen egy normális bevásárlási listát összeállítani, ezért napi háromszor kell lemennem a boltba. Hogyan változzon ez?
Én végzem itthon a bevásárlást, illetve egyéb házimunkába is besegítek. Akárhányszor anyámnak eszébe jut valami, mindig leküld a boltba, hiába kérdezgetem, hogy kell-e valami más, mindig azt mondja, hogy nem, csak menjek már. Majd rá pár óra múlva ez is kell, meg az is kell, és amikor ezt felhozom neki, elintézi annyival, hogy "jól van maradj már, akkora fáradtság neked?". Azt sem tudom, hogy bevásárolok magamtól, mert általában mindig igyekszik annyi pénzt adni, amibe az adott dolog kerül.
A másik dolog: Amikor azt mondja, ad pénzt, menjek el bevásárolni, és nem mond semmit mit vegyek, mindig a bevásárlás után kezd el panaszkodni, hogy gondolhattam volna, hogy nincs kávé, vagy elfogyott a.. szóval értitek.
Mit tegyek? Kiakaszt anyám.
Belehaltál? Ugye nem? Szegény anyád meg kihordott, megszült, felnevelt. Neked meg annyi nem fér bele, hogy néha egy nap kétszer menj vásárolni?
Egyébként is örülj, hogy van miből. Ma Magyarországon rengetegen éheznek-
"megszült, felnevelt..."
Magyarul teljesítette a kötelességét, mint szülő. Ez nem egy "szívességtétel", amit aztán mindig a gyerek ora alá kell dörgölni.
nálunk is a hűtőre ki van rakva papír és ha valaki látja, hogy valamiből már csak kevés van vagy elfogyott, felírja és így többnyire mindent meg tudunk venni egyszerre
néha persze előfordul, hogy gyorsan kell valami és azért elszaladok a boltba, de az nem normális, hogy naponta többször kell elmenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!