Anyám normális?
Nyilván aggódik az anyagiak miatt, inkább csak ideges pillanatában kaptad el -de az embernek megkell tanulnia a nem neki szánt haragot, nem magára venni.
De válaszolva a kérdésedre; szerintem ettől a bántó mondatától függetlenül, lehet normális. Mindenki mondot már ilyen -vagy ennél bántóbb- dolgot.
anyád nem normális
kicsit off, de mik a jelei a gyulladásnak? mert ha nem csipásodik, csak rém vörös, akkor szemszárazság is okozhatja (főleg így télen a fűtés miatt és duplán főleg, ha kontaktlencsés vagy), és azt egy sima olcsó gyógszertári szemcsepp is gyógyítja, de nekem is időbe telt rájönni, mert az orvos rutinból mindig az antibakteriális löttyöt írta, meg se nézte, hogy ez nem fertőzéstől van.
Nem, nekem is szokták mondogatni, mintha nekem olyan jól esne betegnek lenni -.-"
"Csak az a baj hogy amikor felidegesít azzal hogy mindenért hibáztat akkor én is elég csúnyákat tudok mondani neki, pedig én nem akarom, csak nagyon fel tud idegesíteni."
Hát nekem is felnyomná az agyam, ha folyton én lennék a hibás, holott nem...
De ez tuti hogy gyulladás, mert nekem ez minden évben kijön.
És nem tehet róla ha nem tudok rendessen viselkedni valakivel, aki mindig csak hibáztat.
"De ez tuti hogy gyulladás, mert nekem ez minden évben kijön. "
Allergia?
Ha te is hamar fel tudod magad idegesíteni, akkor rajta miért csodálkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!