Most tényleg én vagyok a szemét, hogy ott hagytam őket?
Mondta anyám, hogy vigyem el őt meg a mamát a kórházba autóval, mert a mama ment valami kivizsgálásra, mondtam, hogy oké. 30 km-re van tőlünk a kórház, ez alatt a 30 km alatt végig kritizáltak(egyiknek sincs jogosítványa), hogy hogy vezetek, ezt nem jól csinálom, azt nem úgy kell stb.
A mamám végigsikongatta az utat hátul, hogy úristen, pont a kanyarban találkozok a szemből jövő autóval, gyorsan megyek, pedig nem mentem gyorsan stb stb.
Anyám szerint átmentem a piroson, holott a kiegészítő lámpa zöld volt (nyíl zöld).
Annyira mérges lettem, hogy kib****tam őkez a kórház előtt és ott is hagytam őket, hogy jöjjenek haza szépen vonattal.
Most én vagyok a pszichopata szemét szar, hogy otthagytam őket és vonattal kellett hazajönniük, meg jegyet kellett vennie anyámnak, és ők aztán soha többet be nem ülnek mellém.
A tesómmal soha nem csináltak ilyet, pedig ő vezet gyorsan, és törte is már össze más meg az ő kocsiját is. Ő fiú én meg lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!