Lehetek terhes ha csak egy szemet hagytam ki?
Figyelt kérdés
lindynette fogamzásgátlót szedek és az utolsó szemnél vettem csak észre, hogy kihagytam egyet. addig normálisan szedtem szóval azt a szemet nem pótoltam.2015. aug. 10. 16:27
1/3 anonim válasza:
Lehetsz. Ha elolvasod a tájékoztatóját, könnyen rájössz, hogy ha kihagysz egy szemet, utána egy hétig kiegészítő védekezés kell.
2/3 anonim válasza:
Én sokszor kihagytam nem lettem terhes 2 év alatt egy levéllel spóroltam. Sajna nem nekem találták ki a gyógyszert.
3/3 anonim válasza:
Én már sokszor hagytam ki, sőt nem is pontos időpontokban veszem be este. Pl. van hogy este 19 órakor, de van, hogy 21 órakor jut eszembe. 4 éve szedem újra amióta nem szoptatok, eddig még nem maradtam terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!