Most tényleg én vagyok a szemét, hogy ott hagytam őket?
Mondta anyám, hogy vigyem el őt meg a mamát a kórházba autóval, mert a mama ment valami kivizsgálásra, mondtam, hogy oké. 30 km-re van tőlünk a kórház, ez alatt a 30 km alatt végig kritizáltak(egyiknek sincs jogosítványa), hogy hogy vezetek, ezt nem jól csinálom, azt nem úgy kell stb.
A mamám végigsikongatta az utat hátul, hogy úristen, pont a kanyarban találkozok a szemből jövő autóval, gyorsan megyek, pedig nem mentem gyorsan stb stb.
Anyám szerint átmentem a piroson, holott a kiegészítő lámpa zöld volt (nyíl zöld).
Annyira mérges lettem, hogy kib****tam őkez a kórház előtt és ott is hagytam őket, hogy jöjjenek haza szépen vonattal.
Most én vagyok a pszichopata szemét szar, hogy otthagytam őket és vonattal kellett hazajönniük, meg jegyet kellett vennie anyámnak, és ők aztán soha többet be nem ülnek mellém.
A tesómmal soha nem csináltak ilyet, pedig ő vezet gyorsan, és törte is már össze más meg az ő kocsiját is. Ő fiú én meg lány.
"Most tényleg én vagyok a szemét,"
Inkább hisztigépnek neveznélek, ha nem bánod.
Amúgy kíváncsi lennék, hogy hányadjára kaptad meg a jogsidat??
(A valóságban.)
ha a gyereked sikongat majd a kocsiba öket is otthagyod az út szélén?
a beteg nagyit meg a saját anyádat hagytad cserben mert nem vagy képes elviselni egy kis kritikát
Milyen kis kritikáról beszélsz?
Végig azt hallgattam, hogy ezt nem így kell, azt nem úgy kell, mekkora szar vagyok, végigsikonyálják az utat, hogy biztos karambolozni fogunk... -.-
Anyád meg a nagyanyád valószínűleg azért tette szóvá a vezetési stílusodat, mert eddig csak olyan sofőrök mellett ültek, akik tudtak vezetni.
Neked meg csupán van egy -friss- jogsid...
...amit megszereztél így vagy úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!