Van alkoholista rokonotok?
Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 18:40
11/17 anonim válasza:
Volt és van is.
Aki volt nem élte meg az 50-et. Az utolsó 1-2 évében nem ivott de már késő volt. Annyira tönkretette magát, hogy pl.törés után műteni is kellet volna a csípőjét de nem lehetett mert már valószínűleg belehalt volna az altatásba. Amikor egy este meghalt senki sem csodálkozott, hogy miben. :(
És sajnos van aki most is alkoholista a családban.Nem ennyire súlyos eset , viszont sokkal közelebbi hozzátartozó.
Na meg vannak akik a határon táncolnak.
Negatív példa bőven van előttem. :(
13/17 anonim válasza:
Volt az apám, és az anyámnak több testvére, a nővérem is ivott egy darabig, de teljesen leállt róla, már egy diannáscukrot sem enne meg...fél, hogy visszaesik.
14/17 anonim válasza:
Itt vagyok én, apám is alkoholista, mind a két nagyapám is az volt, a nő rokonaimnál ez nem volt jellemző.
22/F
15/17 anonim válasza:
Nagyapám. Nála paranoid skizofrénia alakult ki az alkoholizmus miatt, de elpusztíthatatlan, pedig végigvedelte az életét (jelenleg 95 éves).
16/17 anonim válasza:
15- lehet nagyapád a Hegylakó :D
17/17 anonim válasza:
Van. Anyám, apám. Mind a két nagyszülőm az volt. Az öcsém akkor tette le mikor detoxba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!