Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti megbocsátanátok a...

Szülők, ti megbocsátanátok a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
Adott két lány gyerek, idősek már az egyik 24 éves a másik 28. Sosem jöttek ki jól, az idősebb folyamatosan alátett a kisebbnek. Az idősebb 3,5 hónapos terhes és a húga összejött a párjával és elköltöztek. Ti ezek után beszélnétek még a fiatalabb gyereketekkel is?
2016. febr. 16. 17:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
A kisebbik testvér helyében észben tartanám, hogy a kedves párom hajlamos terhes nő mellől lelépni, nehogy én is így járjak...
2016. febr. 16. 18:28
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Úgy érted utolso, a pasi hajlamos otthagyni az olyan nőt, aki azt állítja, hogy gyógyszert szed, de valahogy véletlenül teherbe esik és csak akkor vallja be, amikor időn túl van? Hogy őszinte legyek, rendkívül szimpatikus a pasi
2016. febr. 16. 18:47
 13/19 anonim ***** válasza:

Jezusom..

nalam 1 pelda.

tesom most 42 az (ex) ferje 38.. velem leakart fekudni 18 evesen... elkuldtem melegebb eghajlatra... ha összejönnek vele a tesom nem allna velem szoba az tuti.... a gyerekkel beszelnek,de a "parjaval" nem.

2016. febr. 16. 19:59
 14/19 Költőnő? ***** válasza:
És mitől lett a gonosz lány ilyen? Gondolom nem így született.
2016. febr. 16. 20:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogy neveltétek ti ezt a testvérpárt, hogy utálják egymást? Ismertem valakit, aki csak 3 évvel volt idősebb az öccsénél, mégis folyton kapta a "te vagy a nagyobb, te legyél az okosabb" szöveget, az öcs akár üthette is őt, de ha ő visszaütött, az öcs ment sírva panaszkodni és őt cseszték le, hogy "miért bántod a kisebbet"... Mai napig nem áll szóba az öccsével.
2016. febr. 16. 21:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Régen kellett volna egy nagy beszélgetés.
2016. febr. 16. 23:10
 17/19 anonim ***** válasza:
83%

"Ti ezek után beszélnétek még a fiatalabb gyereketekkel is?"

A kérdés úgy hangzik,mintha te a nagyobbik lányoddal éreznél együtt.

És,amikor a nagyobbik a kisebbiket meglopta,megalázta,az nem volt baj?

Nemrég írtam ki egy olyan kérdést,hogy a pasik nem félnek e attól,hogy óvszer nélkül,jóhiszemre lefeküdnek egy nővel,aki azt állítja gyógyszert szed.

Szerintem ez eleve nagy felelőtlenség.

Az a pasi,aki gumi nélkül szexel,ott mindig benne van ez a pakliban.Ha a nő terhes,onnantól a nőn múlik,hogy apa lesz e az illető.

Itt az idősebb nővér szerintem csőbe akarta húzni a pasit a gyerekkel.

Én a helyedben az idősebb lány miatt aggódnék(mármint,hogy valamit nagyon elrontottatok a nevelése során).

Meglopja a saját családtagját és hazudozik,felkoppintja magát egy pasival,aki nem akar apa lenni.

2016. febr. 16. 23:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Miért érzem úgy hogy a számla valahol nagyon egyenlő? :)))

Kedves anyuka, te valamit a nevelésük során nagyon elrontottál, azért lettek ekkora esküdt ellenségek.

Mellesleg ha a kisebbikkel nem akarsz ezentúl szóba állni, ennyi erővel ne állj a nagyobbikkal sem, mert azért is elég szépen odatett a kiscsajnak.

Ha ez igaz, akkor.. pff, nem irigylem ezt a szerencsétlen családot.

Szülőként meg igencsak megbuktál, büszke lehetsz :)

2016. febr. 17. 09:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, beszélned kell vele:

1., mert a gyermeked

2., egy gyerek a gyerekkora alatt átélt, megtanult dolgok szerint fogja élni az életét(vannak persze ellenpéldák, de az elenyésző % csak). Valószínűleg Te/Ti is tehettek arról, hogy ilyen rossz a testvérek viszonya.

Mi is ketten voltunk, meg most nekem is két gyerekem van, és már kis korban tudatosítani kell bennük, hogy ismerős/barát/cimbora lehet 100 is, de testvér csak 1(természetesen több gyereknél több) van.

Én különösen háklis vagyok ebben a témában, számomra a család szent és sérthetetlen, nem lehet harag, csak megbocsátás. Már most(4,5 és 7,5 évesek a gyerekek)sem engedem, hogy csúfolják egymást, hogy "ez"-ként beszéljenek egymással. Kezdik is érteni a dolgot, ha rászólok valamelyikre, a másik azonnal védelmezi! :)

2016. febr. 17. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!