Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy apám ilyeneket...

Normális hogy apám ilyeneket mesél nekem?

Figyelt kérdés
Köztudott róla, hogy anyum előtt mindig csak sex kapcsolatai voltak, ennek következtében 46 évesen jutott el agyilag arra a pontra, hogy gyereket akar (ez lettem én). Büszkén meséli, hogy anyám előtt hány nővel volt, és hogy volt olyan hogy egy nőt teherbe elytett, de annak inkább fizetett hogy elvetéljen. Anyumról is részletes leírást szokott adni, hogy milyen jól nézett ki még pár éve, milyen jó hátsója volt olyan fogható, többnyire ezért is szeretett bele, meg azért mert már akart egy gyereket, és ő szült neki (ez nekem kicsit fájó). Viszont anyumat nem vette el, csak élettársak, négy szem közt el szokta mondani hogy azért nem vette el, hogy ne kösse vele össze az életét, bármi történhez, nem akar osztozkodni semmin.. Csak szerintem nem kéne így viselkednie egy apának?

2016. febr. 15. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
faterod csak őszinte. 10ből 9 apa ugyanezt gondolja csak nincs olyan viszonyban a gyerekével hogy ezt megossza vele.
2016. febr. 16. 07:39
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

"Es nem, nem vagy fontos neki egy percig sem, kulonben nem igy es ilyeneket beszelne neked"

Ezt miért gondolod? Bunkó fajta apja van az lehet, bár szerintem szegényke csak nem tudja megemészteni, hogy megvénült, de úgy is nézhetjük, hogy egy rakás apa ugyanezt gondolja, csak inkább hazudik a kölkének egy életen át.

2016. febr. 16. 15:04
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
ribi egy apád van, de mégiscsak az apád... megkérhetnéd, hogy legalább anyád jó seggét ne részletezze...
2016. febr. 16. 22:03
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Egy igazi tirpáknak tűnik,de te erről nem tehetsz,ez jutott,szeressétek egymást .Ámen :D
2016. febr. 17. 19:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Sokminden törtènik egy ember èletèben majd 50 èv leforgása alatt.

-Az első kèt három èvtized a leg mozgalmasabb.

Azèrt mondja el neked hogy menőbb legyen a szemedbe , meg mert már az összes règi barátja ismeröse hallotta ezt 1000szer.

(F38)

2023. jan. 30. 22:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát nagyon menő lett tőle, teljesen... /s
2023. jan. 31. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!