Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy masszív alkoholista...

Egy masszív alkoholista körülbelül mennyi idő után távozik az élők sorából?

Figyelt kérdés

Előre jelezném,hogy a kérdésem sokaknak nem tetszik majd, de sajnos maximálisan őszinte a kérdés, és sajnos nem én tehetek róla, és nem tehetek ellene sem.

Anyukám 2005-ben rákos lett, de 2015-ig kitartóan küzdött.

Kemó után akár munkába is állt,már másnap dolgozott, míg a teljesen egészséges apám itthon henyélt, mert ő nem talált munkát, 80 ezerért meg nem fog mosogatni.

Így nagy unalmában kellett egy hobbi, ami az alkohol lett (körülbelül 2010-től)

Anyukám azzal védte,hogy legalább nem hagyta el őt, és ez nagyon jól esett neki.Ha akkor látta volna mi lesz most, szerintem páros lábbal repíti ki ezt az embert.Én nem haragszom anyukámra amiért nem hagyta el még időben apámat, senkinek nem kívánom azt mait ő a betegségével átélt.

Anyukám sajnos 2015-ben meghalt, mint arra fentebb is utaltam.

Én 18 éves vagyok, szeretnék tanulni, jelenleg még tanulok is, de apám minden módon próbál gátolni, munkába küldene, de egyenlőre kitartok.

Apámról nagyon sok aljas mocskos dolgot tudnék írni,hogy elitta anyukám gyógyszereinek az árát, hogy hiteleket vett fel, és több százezres nagyságrendben elitta azokat, az utolsó forintig.Hogy mindezt tagadja, és folyamatosan a nagyszerű családapaként próbálja önmagát aposztrofálni, amivel sajnos sokakat meg is tud téveszteni.

(sajnos remek manipulátor, sokáig ezért sem értettem, nekünk miért nincs semmire sem pénzünk.)

Közmunkásként dolgozik, de amit kiutalnak neki, abból a bank azonnal le von 50%-ot, hamarosan a házra terhelik a hitelt.

(Jelzem,hogy egy közel 50 milliós házban élünk, amit 5 év alatt, anyukám haláláig 35 milliós értékre pusztított le -válság ide vagy oda-, ennyire becsülték 5 évvel később)

Szeret gyűjtögetni, rendes tűzifát nem vesz, így méteres magasságban áll már a ház előtt is a különböző bontásokból összegyűjtött faanyag.Egyenlőre csak panaszkodnak rá, fel még nem jelentették.

Egy ritka primitív, és bunkó,agresszív emberről beszélünk a személyében, férfiasságát abban látja,hogy csúnyán beszél mindenkivel.Ha visszakapja, megsértődik, mert mint mondtam ő a tökéletes férfi, a tökéletes családapa (ennyi aljas dolog után az én agyam is kialakított volna egy ilyen képet magamról, máskülönben már rég leugrottam volna a 10.-ről...ő is ezért gondolja ezt magáról)

Egyetlen megoldásként a halálát látom.Ezt pedig "várom" is.

Hiába tűnik gyerekesnek, vagy félelmetesnek, őszintén gondolom.

Soha nem ölném meg, mert többet ér a jövőm ennél, és amúgy is megteszi ő ezt önként, csak nem tudom mikor.Most 55 éves, 5 éve kőkeményen iszik, mindent ami a keze ügyébe kerül, ráadásul gyakran nyugtatóra fogyaszt szeszt.Ezen kívül stresszel, mert a tökéletes családapa szegény, és ezt nehezen viseli, de persze mások a hibásak ezért is, szóval még nehezebb neki.

Nélküle is lenne befolyó pénz, de így is többet tud elinni, mint amit összesen megkeresünk (kölcsönkér) biztos vagyok benne,hogy kevesebb pénzből ,de nélküle jobban élnénk.

Vagy legalább kevésbé stresszesen.

Abszolút nincs lehetőség, rajta már csak egy felsőbb hatalom segíthet, ember nem.

Volt, egy igazi apukám, aki 2010 környékén "halt meg", ő hiányzik, ez az ember nem.De mivel az az ember is ennek a testében élt, természetesen ennek a testnek a halála is fájna, de tényleg úgy érzem,hogy sokkal elviselhetőbb lenne a halála mint a léte.

Csak félek,hogy még annyi ideig fog élni, amíg le nem nulláz mindent, és mindenkit.

2016. febr. 9. 20:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint sokáig. És többmilliós adósságot is képes csinálni. Több lakást (egyre kisebbeket) elinni, és inni és inni tovább, a mai napig, 25 éve... :S
2016. febr. 10. 12:32
 22/24 anonim ***** válasza:
sajnos az ilyen kepes sokaig huzni;-(( viszont ha gyogyszerre iszik , lehetoleg sok gyogyszerre es mindenfelere akkor van esely hogy hamarabb feldobja a talpat. Nem kell akadalyozni az ivasban, sot, igyon csak. viszont eszebe kell juttatni hogy veletlenul se felejtse el bevenni a gyogyszereit. ha nem emlekszik ra hogy bevette-e az se baj legalabb beveszi ujra. A neked jaro csaladit probald megszerezni. egyebkent ha minel reszegebb lesz annal magatehetetlenebb. elofordul olyan hogy valaki a sajat hanyasaba fullad bele;-)))
2016. febr. 27. 07:13
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha egyetemre készülsz menni:

- ha valóban rossz az anyagi helyzetetek, akkor kollégiumot mindenképp fogsz kapni, ajánlom, hogy költözz szépen el otthonról

- árvaellátást + egyebeket saját bankszámlára kérd

- innentől lényegében lejelentheted magad öneltartóra, így koli meg szociális ösztöndíj biztosítva van

- ha jól tanulsz, akkor tanulmányit is kapsz

- suli mellett tudsz dolgozni is, pláne ha a fővárosba mész

Havi szinten össze lehet így kalapozni 100-150 ezret és nem túlzok. Ezzel meg bőven ott tudod hagyni az apádat. Ha nagyon megszorulnál akkor a diákhitel sem ördögtől való.

2016. márc. 16. 20:56
 24/24 anonim ***** válasza:

Meghalt a felesege hosszu szenvedes utan, a fia a halalat kivanja, ezekutan nem is csodalom hogy iszik.

Ahelyett hogy a nehezsegek idejen melle alltal volna, hogy benned talaljon tamaszt mikor anyad beteg volt es nem az alkoholban, elfordultal tole, igy meginkabb magara maradt.

Olyan meg nincs hogy egy hazat 50-rol 35-re "pusztitanak", a felujitando haz es a teljesen felujitott kozott piaci ertekben van 2-3 milla kulonbseg de meg azt se biztos hogy ki tudod szedni belole. Olyan van, hogy az ingatlanarak a piaccal valtoznak.

Az apad is megeri a penzet, de rajta legalabb latni mi tette tonkre, te viszont velejedig gonosz vagy.

2016. márc. 29. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!