Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ha a gyerekem ezek...

Normális ha a gyerekem ezek után érdeklődik? (lent)

Figyelt kérdés

Imádja a katonaságot (ő is az akar lenni).

No meg oroszországot is imádja,nagyon érdekli a múlt(persze rendszerváltás előttről).Ha valamit hall amerika felől akkor elkezdi szídni.Meg a hülye sztalker(nem tudom hogy kell leírni.bocsi) játékokat bújja és a metró könyveket és játékokat egyébként 14 éves.

#Metro könyv #Metro játék
2016. febr. 8. 16:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. febr. 8. 18:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kis pontosítás: :)

A stalker a mai Chernobyl területén játszódik, tehát inkább mondanám ukránnak. Egy olyan jövőt vázolt fel, ahol a robbanás után egy mutánsoktól és értékes, begyűjthető anomáliáktól hemzsegő környezet alakult ki.

A metro 2033/2034 az tényleg a Szovjetúnióban/Oroszországban játszódik (Moszkva), de az is erőteljesen sci-fi és nem politikai-történelmi környezet.

Ha olvas, akkor légy büszke. Manapság ritka, hogy valaki akar és tud is :) Lehet, hogy kinövi, lehet hogy nem. Mindenesetre most van egy világnézete, ami valljuk be, több helyütt azért nem elvetendő. Hisz a világ csendőrének szerepében tetszelgő usa tényleg elhozta sok olyan helyre a "demokráciát", ahol nem amerika barát kormány volt hatalmon, vagy netán ahova tömegpusztító fegyvereket vizionáltak és mégsem volt = ld. Irak. Az egész világ rendkívül megosztott egyébként ebben a kérdésben, nem véletlen, hogy egy nemzetközi felmérésben az USA-t jelölték meg, a világbékére legveszélyesebb országként:

[link]

Na mindegy, nem szeretnék politizálni, mindkét oldal mellett fel lehet hozni negatívumokat és pozitívumokat egyaránt. Persze az ember inkább szeretne egy prosperáló, nagyobb közbiztonsággal és fejlettebb gazdaságban élni. Én ilyen idősen kb. ugyanígy voltam, csak a németekkel. Kb. az összes haditechnikai könyvet elolvastam amire csak rátaláltam, bújtam a II. világháborús könyveket, az olyan játékokat, ahol legalább a németek felbukkantak (ha még játszhatóak is voltak, akkor kizárólagosan velük voltam)... stb.

Ez egy korszak az életében. Némelyeknek pedig egy élet. Semmi bajt nem jelent ez senkire sem nézve. Más pl. a virágkötészetért van oda.

Te, mint szülő egyet tehetsz, támogatod.

2016. febr. 8. 18:55
 13/19 anonim válasza:
0%
Ha az én fiam lenne akkor mindenképpen leülnék beszélni vele hogy nem minden szép és jó, kicsit kiábrándítani a dolgokból. Se az amerikai kapitalizmus, se az orosz kommunizmus nem jó, és nem is lesz az, mindenben van jó és rossz, de a legjobb dolog mindig a közép út. Amolyan pozitív dolgok összevállogatása. 14 évesen még éretlen igaz, de ha ezt terjeszti az iskolában akkor biztosan nem lesz jó vége, nem hiszem hogy mindenki jó szemmel nézné. Olvastatnék vele pár olyan dolgot is ami elég rossz és véres volt az oroszokkal kapcsolatban, és ha arra azt mondja hogy ez szép és szuper akkor pszichológ tanácsát is kikérném mert lehet hogy rossz irányba indulnak a dolgok. :) Persze ez csak az én véleményem :)
2016. febr. 8. 20:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj ha érdekli az orosz téma, de fontos tudnia hogy azért voltak annak csúnya részei is, ez csak érdeklődés, osztálytársam meg a nácik után érdeklődik, mert egyszerűen érdekes neki a téma, nem ért velük egyet, nem utálja a zsidókat, egy pici 155 centis szivárvány színű ruhákban járó kiscsaj, csak megmozgatta a téma.
2016. febr. 8. 23:55
 15/19 anonim ***** válasza:
14 évesen normális. Aztán majd remélhetőleg kinyílik az értelme annyira, hogy megérti, nem minden fekete és fehér. De ennyi idősen még tök normális ez a fajta hozzáállás.
2016. febr. 9. 07:52
 16/19 anonim ***** válasza:
A molnár is normális.
2016. febr. 9. 18:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Én meg a japán kultúráért vagyok oda.És?

Sőt még Hitlerrel kapcsolatban érdekel egy pár dolog.

Szertintem normálisnak nevezhető vagyok

13L

2016. febr. 21. 17:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Nos én totál a fiad ellentéte léhétek, persze felnőttként nem ilyen szélsőségesek a nézeteim, de ha igazán őszinte akarok lenni akkor az amerikaiakkal elfogúlt vagyok.

A stalker játék -legalábbis az első része- viszont egy mestermunka! Óriásí hatást gyakorolt rám, főleg az atmoszféra nagyon erős!

A Sztalker film is nagyon jó, de teljesen más. Akárcsak a könyv. (piknik az árok parton)

2016. nov. 4. 16:28
 19/19 anonim válasza:

#4 "Semmi nem normális, ami szélsőséges" -> Amit normálisnak nevezel az úgy alakul ki, hogy létezik legalább 2 véglet, ami eléggé szélsőséges :D

Amúgy fejlemények? Végül mi lett?

2021. jan. 12. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!