Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek lányaitokat...

Elengednétek lányaitokat hétköznap este moziba?

Figyelt kérdés

12 és 15 évesek a lányok és a 22 éves tesóval mennének.

Csak nem tudom elengedjem-e őket, a film este 8-kor kezdődik és 22 órakor van vége. Őszintén máskor eszembe nem jutna elengedni őket, de ez lesz az utolsó vetítés, nagyon akarnak menni(és ezen a héten sincs már, csak egy vetítés jövő héten)

A mozitól 5 percre lakunk, így hamar itthon lennének és a Barátok közt végéig mindennap fent vannak.(utána van villanyoltás)

2016. febr. 4. 23:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Most te komolyan 5 percen rugózol ennyit? :D Eszem megáll. Ahhoz is engedélyt kell kérniük hogy a postaládáig kimenjenek?

15 évesen mások a szomszéd városba járnak tanulni, kollégiumban laknak, vagy este utazgatnak órákat haza, meg bulizni járnak. A 22 éves meg felnőtt ember.

Ráadásul ez egy mozi könyörgöm, mi bajuk történhetne egy moziban? :D

Az meg mit számít hogy hétvége vagy hétköznap? Nem mindegy hogy otthon ül a tv előtt 11-ig vagy moziban van?.

VILLANYOLTÁÁÁÁS? Ti valami börtönben éltek?

Amúgy tuti full kamu a történet, vagy nagy bajok vannak a fejedben.

Ráadásul sántít ez a nagyit nem merem 5 percre sem ott hagyni dolog is, szarni is biliben szoktál a kezét fogva mert nem mersz wc-re menni?

2016. febr. 5. 14:43
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Le se írom inkább, én 15 évesen miket csináltam. :DDD

Igen, elengedném.

2016. febr. 5. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!