Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek lányaitokat...

Elengednétek lányaitokat hétköznap este moziba?

Figyelt kérdés

12 és 15 évesek a lányok és a 22 éves tesóval mennének.

Csak nem tudom elengedjem-e őket, a film este 8-kor kezdődik és 22 órakor van vége. Őszintén máskor eszembe nem jutna elengedni őket, de ez lesz az utolsó vetítés, nagyon akarnak menni(és ezen a héten sincs már, csak egy vetítés jövő héten)

A mozitól 5 percre lakunk, így hamar itthon lennének és a Barátok közt végéig mindennap fent vannak.(utána van villanyoltás)

2016. febr. 4. 23:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
5%

"A 15 éves lánynál meg feltétlen hagyd el ezt a villanyoltás dolgot."

15 éves lány GYEREK!!! 11 után aludnia kell!

2016. febr. 5. 01:31
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Ne, mert az alatt az 5 perc alatt le fogja őket mészárolni a baltás gyilkos, de előtte s.ggberakja őket üvegszilánkos vazelinnel.
2016. febr. 5. 02:11
 13/22 anonim ***** válasza:
92%
En a Baratok Koztet tiltanam be, jobban roncsolja oket mintha minden este moziba mennenek.
2016. febr. 5. 02:43
 14/22 anonim ***** válasza:
96%

Igen. Nem naponta, nyilván, de extra eset mindig van.

A Harry Potter premierje miatt apu kikérőt írt nekünk az utolsó két óráról anno. :D

2016. febr. 5. 07:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen nyilván nem engedném őket este 10-ig programot csinálni hétköznap, de ha egyszer elmehetnek, ráadásul indokoltan, hiszen utolsó vetítés, abból semmi baj nem lesz. Emlékszem, általánosba jártam, olyan hetedikes lehettem, amikor ajánlott egy osztálytársam egy filmet (már akkor is nagy Woody Allen rajongó voltam :D ), de csak hétköznap adták, és este tízkor kezdődött. Apukámat simán rávettem, hogy menjünk el ketten megnézni, és azóta is emlegetjük, hogy milyen jó volt a film, és milyen jó élmény volt, hogy ketten elmentünk megnézni éjjel, pedig másnap nekem suli volt, ő meg ment dolgozni reggel :)

Szerintem egyszer-egszer belefér az ilyesmi.

2016. febr. 5. 07:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

11-es, te hol élsz? Attól, mert 10-kor el akarod ks.soltatni a 15 évest, azt hiszed, aludni is fog?! Persze, nyilván. Apának is volt ilyen próbálkozása, aztán mikor arra jött fel fél 1-kor, hogy zseblámpánál olvasok, mert NEM VOLTAM ÁLMOS, inkább leállt vele :)

Kérdező: nehogy elengedd, széterőszakolják őket azon a 100 m-en. :D

2016. febr. 5. 08:31
 17/22 anonim ***** válasza:
73%
El. De ha nagyon aggódsz, akkor kísérd el őket, és menj el értük. De nem hiszem hogy ne lehetne a 22 éves tesóra rábízni egy 15, és 12 évest.
2016. febr. 5. 08:38
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

sajnos az egyik válaszolónak igaza van, remélem, hogy nem nézitek a Barátok Köztöt, hanem csak tudod valamiért, mikor van vége.

Azt kellene inkább tiltanod, nem a mozizást.:))

2016. febr. 5. 08:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Mivel ez nem rendszeres, csak egy egyszeri alkalom így eengedném őket.
2016. febr. 5. 09:05
 20/22 anonim ***** válasza:
74%
Egy 15 éves nőnek ne akard megmondani hogy mikor van villanyoltás.
2016. febr. 5. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!