Egyik nap hazamentem és? Többi lent
Figyelt kérdés
Kiváncsi voltam hogy anyum mit szólna ahoz ha közölném vele hogy: Hallod van egy barátnőm meg minden,és itt lessz nálunk 1 hétig.Ahoz hogy van egy barátnőm azt mondta hogy örül meg minden,de mikor azt mondtam hogy itt lesz nálunk az-az csak velem 1 hétig azt mondta és csinálta hogy:Mi????? (de ilyen hangon hogy akkor most WTF szóval mélyen),nezet egy furcsa tekintettel egy irányban,mondtam is neki hogy csak kamuztam mert elkezdte volna tolni a hülye szövegét.Egy szóval nem örült a hirnek.Ez normális mert csak aggódik hogy ne feküdjek össze vissza mindenféle nővel vagy most mi? 17/F2016. febr. 4. 22:48
21/22 anonim válasza:
Veled van a baj barátocskám, amint látod.
22/22 anonim válasza:
Én ezt megcsináltam 16 évesen, hogy: anyu, apu, van egy fiú akit XYnak hívnak és nagyon kedvelem, nagyon rendes srác, viszont 300kmre lakik, és hogy találkozni tudjak vele itt kellene aludnia....négy napot mert akkor már együtt is szilveszterezünk, és tök jó lenne ha megengednétek. (Beleegyeztek, bár kicsitt sokkot kaptak) Majd közöltem h na király h megengedték mert indulnom is kell ki a vonathoz elé :DDD Még faggattak egy kicsit h ki is ez a fiú, mit dolgoznak a szülei, honnan ismerem, stb, majd hazavittem az állomásról és egyből kedvelték kb annak ellenére h aznap jelentettem be a létezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!