Kiváncsi voltam hogy anyum mit szólna ahoz ha közölném vele hogy: Hallod van egy barátnőm meg minden,és itt lessz nálunk 1 hétig.Ahoz hogy van egy barátnőm azt mondta hogy örül meg minden,de mikor azt mondtam hogy itt lesz nálunk az-az csak velem 1 hétig azt mondta és csinálta hogy:Mi????? (de ilyen hangon hogy akkor most WTF szóval mélyen),nezet egy furcsa tekintettel egy irányban,mondtam is neki hogy csak kamuztam mert elkezdte volna tolni a hülye szövegét.Egy szóval nem örült a hirnek.Ez normális mert csak aggódik hogy ne feküdjek össze vissza mindenféle nővel vagy most mi? 17/F
"Anya, barátnőm van. Mit szólnál, ha elhoznám bemutatni?Ha megkedvelitek egymást, esetleg később pár napot is itt tölthetne."
Ha ezzel kezdted volna, ő is másként reagál.
2016. febr. 4. 22:54
2/22 anonim válasza:
Te kezdted rosszul.. Ha lenne is először csak bemutatnod kéne neki, aztán 1-2 nap nálatok és később csak egy hét. Nem azonnal a semmiből.
2016. febr. 4. 23:17
3/22 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó meg minden,de akkor is mi az hogy eltölthetne 1-2 napot azért nekem szurja a szem hogy anyum mondja meg hogy ez én barátnőm meddig lehet nálunk főleg hogy ha a barátnőm előtt mondaná.És bemutatni??? nem veszem el feleségül (csak azért irom igy mert elég kinos lenne ha ez igy minden megtörténe).De apum megértené az ilyet szerintem sőt még beszólógatna is hogy nekem nem hoztál barátnőt :).Csak ez most ugy jön ki hogy mintha más mondaná azt nekem hogy mikor mit csinálhatok a farkammal.
2016. febr. 4. 23:28
4/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem a szüleidnek van beleszólása abba, hogy mikor kit fogadnak vendégségbe. Bármilyen vendég esetén előtte illik engedélyt kérned tőlük, nem csak így bejelenteni, nem kicsit bunkó módon.
2016. febr. 4. 23:33
5/22 anonim válasza:
Nekem az se tetszene ha egy idegent kéne kerülgetnem a saját lakásomban. Na meg melyik szülő engedné el a lányát 1 hétre?
2016. febr. 4. 23:39
6/22 anonim válasza:
Amíg ők tartanak el, addig effektíve ők mondják meg, hogy mit csinálhatsz a farkaddal. Majd ha önálló életet élsz, eltartod magad és elköltözöl, akkor azt csinálsz a farkaddal, amit akarsz.
Abba is van beleszólásuk, hogy kit hívsz fel és mennyi időre -feltételezem a fürdőszobát pl. anyád takarítja, amit a nőd is használna.
De nem ez volt a lényeg, hanem amit többen is megfogalmaztunk. Bunkó a stílusod. Ez volt a gond.
2016. febr. 4. 23:40
7/22 anonim válasza:
És amíg 1 hétig ott lenne, kinek a hűtőjéből kajálna, kinek a számlájára fürödne? Ilyesmiket gondolkodj el.
2016. febr. 4. 23:41
8/22 anonim válasza:
Előtte talán illene bemutatni a leányzót, nem pedig egyből elhívni egy hétre. Azt sem tudja Anyád, hogy ki fia borja, én sem reagáltam volna másképp ha valaki így jelentette volna be a dolgot. Először bemutatod, mesélsz róla, aztán jönnek a további lépések..Nem így, mint valami dedós...
2016. febr. 4. 23:58
9/22 anonim válasza:
Nem vagyok híve az erőszaknak, de azt hiszem ez az a helyzet ahol elférne neked egy hatalmas pofon. Hát mit nem képzelsz te magadról? Majd a saját házadba, ahol te fizeted az áramot, vizet, te veszed a kaját, oda majd azt viszel akit akarsz, annyi időre amennyire akarod.
2016. febr. 5. 00:41
10/22 anonim válasza:
Anyád házában az és annyi ideig van vendégségben, akit ő enged, amennyi időre ő gondolja. Akkor is, ha neked "szúrja a szemed". Először hívd át mondjuk 1-2 napra, és talán azt is úgy vezesd fel, hogy "anya, nem lenne gond, ha átjönne a juli? szeretném, ha megismernéd."
A bemutatásnak amúgy mi köze ahhoz, hogy el akarod-e venni??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!