Miert veszekednek ezert velem szuleim?
#13 és ez amúgy szerinted kit érdekel?
azért mert te ilyen sanyarú sorsú gyerekként nőttél fel, és nem kaptál szülői támogatást, még nem kéne irigykedni :)
képzeld vannak olyan családok, ahol egyetem mellett nem kell a gyereknek 23 évesen dolgoznia, bármily meglepő is :)
egyébként nem tudom mit vagytok kiakadva ezen a zsebpénz dolgon....?
ennyire tetszik a szó, vagy mi?
szerintem ha a kérdező azt írja hogy "költőpénz", akkor a sok retardált nem harapott volna rá ennyire erre "zsebpénz" témára.
nyilván ti még le vagytok ragadva 12 éves korotokban, amikor anyuci adott zsebpénznek 100 forintot kakasos nyalókára, nyilván ebben az esetben a zsebpénz nem erről szól, hanem arról hogy a tamponra meg egyéb dolgokra a szülők finanszírozzák az anyagiakat.
hihetetlen egy nevetséges alakulat válaszolgat ide, kiemelnek egy kontextust a kérdésből és képesek a végletekig elcsámcsogni rajta, persze választ egyik sem tud adni mert annyi gógyi már nem akad.
de a kötözködés meg a mások felett pálca törés az megy ezerrel.
Imádom a tipikus "nekem kaki, neked is legyen kaki" embereket.
Mindennek eljön a maga ideje, amíg egyetemista, addig tegye a dolgát: tanuljon! Főleg, ha nem rossz anyagi helyzetű családból származik. Majd ha befejezi a tanulást, akkor már elkezdhet dolgozni. Ennyi.
A kérdésre válaszolva: Szerintem egy jó pillanatban kérdezd meg a szüleidet, mi a pontosabb bajuk a ruhavásárlásoddal. Beszélgess velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!