A szüleim kifizették nekem a jogosítványt, vettek nekem autót, most meg nem engednek vezetni. Miért?
Én nem akartam jogosítványt soha, ők erőltették. Nagy nehezen belementem, vettek nekem autót is, nem is akármilyent, több millió Ft-ba került, most meg nem engednek vezetni, merthogy nem képzelem, hogy tapasztalat nélkül én csak úgy vezetgetni fogok a nagyvilágban stb.
Havonta kb. egyszer vezethetek, akkor, ha mennek bevásárolni, azt is mindig ugyanazon az útszakaszon.
Reggel kelhetek 5 órakor, hogy 8-ra beérjek a melóhelyre, délután meg szaladnom kell, hogy elérjem az 5-ös vonatot, mert utána csak 7 után indul a következő.
Abban a városban van a melóhelyem ahol vizsgáztam, már elég jól ismerem, nem lenne semmi probléma, ha autóval mennék.
Mit csináljak, hogy vezethessek? Igazából az autót féltik a legjobban...
én is azt mondanám, ha már úgysem használhatod az autót, add el. végülis a tiéd :)
ha tényleg drága autó, még talán egy minigarzonra is futja az árából a munkahelyed városában.
Nem olvastam vegig a valaszokat, csak a kerdest.
Reszben igazuk van, nem az autot feltik, hanem teged. Annak idejen amikor az ocsem levizsgazott, a szuleim nem adtak oda az autot, csak akkor vezetett, amikor apank mellette ult. Mindig jott hozzam, hogy adjam mar oda az automat, eleinte en se adtam, aztan egyszer beultetem melle, hogy had lassam, hogy hogy vezet. Normalisan vezetett. Par nap mulva jott megint, hogy szeretne autozni. Odaadtam neki. Aznap delutan meghalt. Nem ultem mellette, probalgatta, hogy mit bir az auto, viszont nem tudta uralni. Nem egy kiskobcentis bevasarlo auto volt, hanem 3000 kobcenti feletti, 210 loeros kocsi, viszont lehetett normalisan is vezetni. 18 eve nem neztem anyamek szemebe, nem talakoztam veluk, ha akkor nem adom oda az autot, akkor talan nem tortent volna meg es meg ma is elne. Szoval ne azt hidd, hogy azert nem adjak oda, mert sajnaljak, teged feltenek.
És a bevásárlások alkalmával?
Vagy ha apukádat éjjel közepén hazahozod?
Totál logikátlan az egész.
Én lehet, hogy bojkottálnám az egész autózást. Ha meg majd normálisan tudsz autót használni (akár ezt, akár olyat, amit te fizettél ki), akkor oktatótól simán vehetsz órát akár évek múlva is.
Apukám hasonlóan volt: Csak 3 évvel azután lett autónk, hogy ő megszerezte a jogosítványt. Akkor egy ismerős oktatóval újra gyakorolt, immár saját autónkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!