Engednétek az egyetemista gyereketeket dolgozni? Szorgalmi időszakban.
Otthon lakik, zsebpénzt már nem kap, úgyhogy szeretne elmenni dolgozni egyetem mellett,hogy legyen költőpénze.
Támogatnátok, vagy elleneznétek?
Igen!
Felnőtt ember,menjen nyugodtan..én anno 14 évesen is jártam melózni suli mellett,meg nyári szünetbe végig
Persze, hogy "engedném", főleg, hogy nem kap zsebpénzt.
Azért egy felnőtt embernek kell némi anyagi dolog.
Ez nagyban függ attól, hogy mit tanul. Vannak olyan szakok, amiket eleve marhára nehéz elvégezni (pl orvosi).
Bár a szüleid eléggé érdekesen kezelik.
Mit csinál, ha randira akar valakit hívni, vagy csak el akar menni sörözni a haverokkal?
Ha nem akarják, hogy dolgozzon, mert túlterhelné, akkor nem értem, miért nem adnak neki zsebpénzt...
"Otthon lakik, zsebpénzt már nem kap, úgyhogy szeretne elmenni dolgozni egyetem mellett"
Ellenezném, hadd dögöljön éhen. Vagy tanuljon rohadt jól, hogy a havi 20.000 Ft ösztöndíjból el is tudja tartani magát, fizetni a kolit, de ha már otthon lakik, akkor adjon belőle haza is.
-.-"
Ennyire idióták ne legyünk már... Fizetném a koliját, adnék neki zsebpénzt, és én lennék a világ legboldogabb apukája, ha tudna egyetem mellett dolgozni. Sőt, még jobban annak, ha az utolsó félévében is lesz munkája, hogy mire kikerül az egyetemről, biztos(nak tűnő) állása legyen és ne akkor kelljen kapkodnia állásért, főleg, hogy milyen nehéz találni. Menjen dolgozni, szakmai kiállításokra, tanfolyamokra. Nem árt, ha tapasztalatot szerez, milyen interjúzni, milyen a munkahelyi légkör. Sőt, megismerhet egy új társaságot. Hadd gyűjtse a pénzét, hogy tudjon venni magára pár dolgot, amit eddig nem engedhetett meg, hadd éljen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!