Nagy hülyeség lelépni otthonról? 17L
Szüleim egyfolytában akaszkodnak, akadályoznak mindenben és 8 évesként kezelnek.
Tervezem, hogy mikor betöltöm a 18-at dobbantok. Külföldre mennék egy barátomhoz és ott dolgoznék.
Szó nélkül tűnnék el innen.
Ez nagyon nagy hülyeség? Szerintetek keresnének? Esetleg értesítenék a rendőrséget? És ha évek múlva visszajönnék hogy fogadnák? Utálnának vagy örülnének nekem?

Az előzőek jól összefoglalták.
Spórolt pénzed legyen.Terved is.A szüleid tudjanak egy elérhetőségedről legalább. És minimum egy "sziasztok"-al köszönj el.

Pénzed van? Lesz megfelelő tartalékod, hogy ha szükséges, akkor azonnal haza tudj jönni? Én a helyedben nem mennék üres zsebbel, úgy se, hogy elméletileg biztos a szállásod, mert mégis egy másik embertől fogsz függni, legyen annyi pénzed, hogy bármikor tudj másik szállást találni magadnak.
Egyébként nekem kicsit úgy tűnik, hogy bosszúból akarsz lelépni inkább, hogy jól megleckéztesd a szüleidet. Mert különben nem szó nélkül tűnnél el a fenébe, hanem felnőttként eléjük állnál és közölnéd velük, hogy "anya-apa, szerintem mi nem tudunk együtt élni tovább egy fedél alatt, ezért úgy döntöttem hogy elköltözöm és a saját lábamra állok" vagy valami hasonló.

" pincérként dolgoznék"
Komoly karrier.....

#13 nem azt mondtam, hogy életem végéig pincérkedni fogok. De nyilván a te családodban mindenki neve Dr.-al kezdődik, aki elmúlt 14 éves...
Amúgy meg egyszer az életben a kérdésre válaszoljatok, ne rajtam vezessétek le a felgyülemlett feszültséget.

bennem csak az vetődött fel, hogy az érettségivel i lesz? ne a 18. szülinapodon, hanem a suli befejezése után dobbants. a te szitudban én is ezt tenném. főulira meg később is mehetsz, ha már lábra álltál.
14-esnek üzenem, hogy az éjszakában pultozom évek óta, mert ebből tudom finanszírozni a sulimat. nyugodtan dugd a fejed a tudodhová, amiért degradálod más munkáját.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!