Anyukám születésnapján elmondani, hogy babánk lesz? Jó ötlet lenne így?
Most lesz anyukám 40. születésnapja. Lesz egy otthoni, családi összejövetel vasárnap, amit ő szervez, ott a tágabb család is jelen lesz és a szülinapján, este pedig egy nagy meglepetés, rokonokkal, barátokkal, régi ismerősökkel. Plusz még apáékkal mi is meglepjük, de azon az ebéden csak mi leszünk, a szűk család.
Arra gondoltam, hogy mi a barátommal a családi ebéden mondanánk meg, ahol egyedül anyáék és az ő szülei lennének ott.
Két verzió van.
Az egyik az, hogy veszek egy olyan képkeretet az eddigi ajándékok mellé, amibe több fotót lehet beletenni és az egyik részen a legfrissebb uh kép lenne.
A második ötlet az, hogy a baba nevében írok neki egy levelet és mellé csatoljuk a képet.
De utána akkor is te leszel a téma... Mikor a férjem unokatestvére bejelentette a családban (karácsonykor jöttünk össze, de nem voltunk annyira sokan), másról sem szólt az egész este, csak a babáról, meg a terveikről, meg mindenről, ami velük kapcsolatos.
Én azt vallom, mindennek legyen meg a maga ideje, viszont ez a te döntésed. Lehet, hogy nálatok az ilyen nem gáz, meg úgyis jobban ismered az anyukádat, mint mi. Szóval csináld úgy, ahogy gondolod, én személy szerint máshogy oldanám meg.
A mamámmal reggeliztem és csak elmondtam neki, hogy tanácsot adjon, szerinte hogy kellene. Ő nyugtatott meg, hogy a fényképes jó ötlet és hogy anyukámnak biztosan ez lesz a legnagyobb ajándék, örülni fog. És úgy gondolom, hogy a saját anyja jobban ismeri, mint az itteni válaszolók...
68%-os, nem értem, mire fel ez a nagy ellenségeskedés. Szerintem én semmit nem ártottam neked.
Ahogy azt sem értem, mi a gond a babanem váróval, vagy a babaváróval, babaköszöntővel. Régen nem voltak ilyenek, szóval ebből következik, hogy tuti rossz dolog? Ugyan, dehogy.
Másnak kicsit több kell annál, hogy leülünk és esszük a húslevest, ez szerintem nem gáz.
ha megvan a háttér, hogy vállaljanak egy babát, akkor nem értem minn problémáztok.
És ha meg azt irná ki, hogy el akarja vetetni, akkor meg lecsesznétek, hogy gyilkos.
Bárhogy van, valakinek úgy sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!