Anyukám születésnapján elmondani, hogy babánk lesz? Jó ötlet lenne így?
Most lesz anyukám 40. születésnapja. Lesz egy otthoni, családi összejövetel vasárnap, amit ő szervez, ott a tágabb család is jelen lesz és a szülinapján, este pedig egy nagy meglepetés, rokonokkal, barátokkal, régi ismerősökkel. Plusz még apáékkal mi is meglepjük, de azon az ebéden csak mi leszünk, a szűk család.
Arra gondoltam, hogy mi a barátommal a családi ebéden mondanánk meg, ahol egyedül anyáék és az ő szülei lennének ott.
Két verzió van.
Az egyik az, hogy veszek egy olyan képkeretet az eddigi ajándékok mellé, amibe több fotót lehet beletenni és az egyik részen a legfrissebb uh kép lenne.
A második ötlet az, hogy a baba nevében írok neki egy levelet és mellé csatoljuk a képet.
Kérdező te hány éves vagy max 22 lehet ha anyukád 18 évesen szült ,már csak azért is mert én is 40 vagyok és a legidősebb fiam is csak 14 éves lesz ,tehát még gyerek ,
Én nem rontanám el anyukám szülinapját ezel a hirel ,mert nem hiszem hogy őrülni fog hisz még csak 40 éves .
12: szerintem elírta a kérdező az anyukája korát, én is ezen gondolkodtam. Nem hiszem, hogy mindkettőjük 18 évesen gondolkodott azon, hogy kellene gyerek.:)
Szerintem a 7-es helyett ütött 4-est, az oldalsó billentyűzeten. Vagy 5-öst, mert az pedig mellette van, bár még az is furcsa lenne. Nem tudom.:)
Kérdező, hány éves anyukád?:)
Egyetértek azokkal, aki kszerint ezt nem szülinapkor kéne megmondani. Az az Ő napja és csak róla szól, nem rólad, vagy a babáról.
A levélírósdit mondjuk giccsesnek tartom, de ha nektek az jó...
Ez nettó bunkóság lenne a részedről. Nem bírod ki, hogy ezen a napon ne te legyél a középpontban?
A levél giccses, a kép jó. És 40 évesen szívrohamot kapnék, ha a lányom máris felcsináltatná magát, gondolom max 18-20 éves lehetsz...
Nem tudom ki hogy van vele, de én most voltam 40 éves 1 hónapja és bizony az ilyet már egy nő nem akkora örömmel ünnepli. Én nem bántam volna, ha elterelődik a figyelem rólam, na meg a koromról, de van olyan, aki szeret középpontban lenni és magát ünnepeltetni. Szóval attól függ milyen az anyuka.
Na, de 40 évesen nagymamának lenni kicsit korai talán. Az én fiam még csak 9 éves.
A családi összejövetelen mondjuk el, ahol ők lesznek ott apával és a szülei... Szerintem ez nem akkora társaság, hogy mindenki megrohamozzon...
És miért baj, hogy fiatal vagyok?
20 éves vagyok, szerintem nem kell úgy viselkedni, mintha 15-16 lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!