Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám születésnapján elmonda...

Anyukám születésnapján elmondani, hogy babánk lesz? Jó ötlet lenne így?

Figyelt kérdés

Most lesz anyukám 40. születésnapja. Lesz egy otthoni, családi összejövetel vasárnap, amit ő szervez, ott a tágabb család is jelen lesz és a szülinapján, este pedig egy nagy meglepetés, rokonokkal, barátokkal, régi ismerősökkel. Plusz még apáékkal mi is meglepjük, de azon az ebéden csak mi leszünk, a szűk család.

Arra gondoltam, hogy mi a barátommal a családi ebéden mondanánk meg, ahol egyedül anyáék és az ő szülei lennének ott.

Két verzió van.

Az egyik az, hogy veszek egy olyan képkeretet az eddigi ajándékok mellé, amibe több fotót lehet beletenni és az egyik részen a legfrissebb uh kép lenne.

A második ötlet az, hogy a baba nevében írok neki egy levelet és mellé csatoljuk a képet.

2016. jan. 28. 18:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
62%
Attól függ, mert ha anyukád szívesen van a figyelem középpontjában, akkor ne tereld magadra a figyelmet, de ha tudod, hogy nem bánja, akkor nyugodtan. Neked kell ismerni :) Szerintem a levél giccses, az uh képről meg nem biztos, hogy rájön, mi az (én se igazodom ki rajtuk). Én úgy csinálnám, hogy átölelem, puszit adok neki és azt mondom, hogy "boldog szülinapot, nagyi" aztán várnám, hogy leessen neki :)
2016. jan. 29. 03:25
 12/31 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező te hány éves vagy max 22 lehet ha anyukád 18 évesen szült ,már csak azért is mert én is 40 vagyok és a legidősebb fiam is csak 14 éves lesz ,tehát még gyerek ,

Én nem rontanám el anyukám szülinapját ezel a hirel ,mert nem hiszem hogy őrülni fog hisz még csak 40 éves .

2016. jan. 29. 05:32
 13/31 anonim ***** válasza:
85%
Tök jó dolog, hogy gyereketek lesz, de ez anyukád nagy napja, ráadásul, ha érzékeny a korára, akkor lehet, hogy nem az lesz az első gondolata, hogy örüljön, hanem hogy nem elég, hogy betöltötte a 4. x-et, még nagymamit is csináltak belőle, ami valljuk be: nem éppen a fiatalságot tükrözi. Mondjátok el ezt inkább egy szűk családi ebéden, ne az ő szülinapi buliján. Gondolj csak bele: ha bejelented, mindenki téged fog megrohamozni kérdésekkel, gratulációkkal, ő meg le lesz ejtve...
2016. jan. 29. 05:36
 14/31 anonim ***** válasza:
77%

12: szerintem elírta a kérdező az anyukája korát, én is ezen gondolkodtam. Nem hiszem, hogy mindkettőjük 18 évesen gondolkodott azon, hogy kellene gyerek.:)

Szerintem a 7-es helyett ütött 4-est, az oldalsó billentyűzeten. Vagy 5-öst, mert az pedig mellette van, bár még az is furcsa lenne. Nem tudom.:)

Kérdező, hány éves anyukád?:)

2016. jan. 29. 08:07
 15/31 anonim ***** válasza:
90%

Egyetértek azokkal, aki kszerint ezt nem szülinapkor kéne megmondani. Az az Ő napja és csak róla szól, nem rólad, vagy a babáról.

A levélírósdit mondjuk giccsesnek tartom, de ha nektek az jó...

2016. jan. 29. 08:20
 16/31 anonim ***** válasza:
67%

Ez nettó bunkóság lenne a részedről. Nem bírod ki, hogy ezen a napon ne te legyél a középpontban?

A levél giccses, a kép jó. És 40 évesen szívrohamot kapnék, ha a lányom máris felcsináltatná magát, gondolom max 18-20 éves lehetsz...

2016. jan. 29. 08:33
 17/31 anonim ***** válasza:
70%
Bunkó és önző ötlet.
2016. jan. 29. 08:50
 18/31 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom ki hogy van vele, de én most voltam 40 éves 1 hónapja és bizony az ilyet már egy nő nem akkora örömmel ünnepli. Én nem bántam volna, ha elterelődik a figyelem rólam, na meg a koromról, de van olyan, aki szeret középpontban lenni és magát ünnepeltetni. Szóval attól függ milyen az anyuka.

Na, de 40 évesen nagymamának lenni kicsit korai talán. Az én fiam még csak 9 éves.

2016. jan. 29. 08:56
 19/31 anonim ***** válasza:
87%
én semmi esetre sem mondanám el hogy babát várok, bakker az anyukád szülinapja, az ő napja és senki másé. elképzelem hogy élvezi a társaságot, mire te bejelented piros pozsgás arccal, hogy babónk lesz hihihi és ekkor mindenki téged kezd el kérdezgetni és gratulálnak nektek és akkor anyukád le lesz ejtve. A részedről szörnyen önző dolog lenne ha nem tudnál egy rohadt napot várni a bejelentéssel, a baba nem rohan el sehová egy napot tudsz várni!
2016. jan. 29. 09:55
 20/31 A kérdező kommentje:

A családi összejövetelen mondjuk el, ahol ők lesznek ott apával és a szülei... Szerintem ez nem akkora társaság, hogy mindenki megrohamozzon...

És miért baj, hogy fiatal vagyok?

20 éves vagyok, szerintem nem kell úgy viselkedni, mintha 15-16 lennék.

2016. jan. 29. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!