Anyukám születésnapján elmondani, hogy babánk lesz? Jó ötlet lenne így?
Most lesz anyukám 40. születésnapja. Lesz egy otthoni, családi összejövetel vasárnap, amit ő szervez, ott a tágabb család is jelen lesz és a szülinapján, este pedig egy nagy meglepetés, rokonokkal, barátokkal, régi ismerősökkel. Plusz még apáékkal mi is meglepjük, de azon az ebéden csak mi leszünk, a szűk család.
Arra gondoltam, hogy mi a barátommal a családi ebéden mondanánk meg, ahol egyedül anyáék és az ő szülei lennének ott.
Két verzió van.
Az egyik az, hogy veszek egy olyan képkeretet az eddigi ajándékok mellé, amibe több fotót lehet beletenni és az egyik részen a legfrissebb uh kép lenne.
A második ötlet az, hogy a baba nevében írok neki egy levelet és mellé csatoljuk a képet.
Szerintem nagyon kreativ vagy. Biztosan rülni fog!
Gratulálok!
Nem tudom miért jó elbarmolni bárki születésnapját is.
Ez a téma nem oda való. Mondjátok el máskor.
Neee... figyelj, ez anyukád nagy napja, a negyedik X, ez őróla szól, másodrangú dolog, hogy beterhesedtél. Nem miattad gyűlik össze a jónép.
Ne lopd el a show-t, ronda dolog. Mondd el máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!