Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te kiskorú fiad fogyaszt...

Te kiskorú fiad fogyaszt alkoholt? Tudsz róla és engeded neki?

Figyelt kérdés
2016. jan. 26. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
12 évesen, szilveszterkor Vodkát és pálinkát ittam. 19/F
2016. jan. 26. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Fogyasztottam alkoholt kiskorúként, anyum tudott róla, nem engedte akkor is.. és ahogy elnézem a legtöbb fiatal így van ezzel.
2016. jan. 26. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
nem túl sűrűn, de előfordult. 14 alatt max 1-1 korty utána már egy pohárt is kaptunk. szülők nélkül is ittunk tesómmal 14 után, de az se volt gyakori, inkább csak ünnepnapokon.
2016. jan. 26. 20:08
 4/9 Zedricht ***** válasza:
100%
En szoktam alkoholt fogyasztani. Tudjak, nem nagyon tetszik nekik, de mivel ez nem mindennapos, havonta talan, jobb szemmel nezik mint az unokatesomat, hogy ki se jar hanem inkabb gepezik egesz nap.
2016. jan. 26. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Nekem nem kell alkohol, análkül is jól érzem magam
2016. jan. 26. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a hugomat kínálgattam mindig a töménnyel. 14 éves. Egyszerűen nem ízlik neki. Ha a barátnője bulit tart (aki 14 éves és csak megjegyzem, hogy már fogamzásgátlót szed...) a többiek mindig isznak elég sűrűn és mérték néélkül, de ő soha és nem is cigizik. Ha cigizne tudnánk róla, meg elmondaná.

A barátnőjének a szülei veszik nekik a cigit meg a piát.. ;)

2016. jan. 27. 00:00
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
16 éves a gyerek, életében 4 alkalommal fogyasztott alkoholt, az uttsó volt egyedül olyan, szilveszterkor, amikor felügyelet nélkül, baráti társaságban tette. Tudtam róla, sokat beszélgetünk, ismeri a veszélyeket. Nincs kifogásom az ellen, ha évente néhányszor, különleges alkalmakkor megiszik egy-két pohár sört vagy pezsgőt (a tömény és a bor nem ízlik neki), ha tudja a mértéket.
2016. jan. 27. 09:01
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

7 éves kisfiamnak is megengedtem már, hogy megegyen egy konyakmeggyet. Nem repedtek meg a falak, nem szakadt rám a plafon. A gyereknek sem lett semmi baja.

[A szemforgató tudatlanoknak elárulom, hogy a barnuló banánban is van alkohol már. És a gyerekeknek ajánlott gyógynövényes étvágy-javító, vagy köptető gyógykészítmények is tartalmaznak alkoholt - ezeket a vény nélkül kapható gyógyszreket a gyerekorvos szemrebbenés nélkül ajánlja a szülőnek!]

Ahogy a sóval kapcsolatban is a mérték a fontos, az alkoholos dolgokkal kapcsolatban is a mérték a lényeg.

2016. jan. 27. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A tesóm hozzánk csapódott párszor, ha otthon csináltam bulit. 13 éves volt. Kínáltuk, és általában csak belenyalt, és vágta utána a fejeket. Az ő haverjai, baráti társasága már régen keményebben nyomja.

Én büszke vagyok rá, hogy nem akar korán felnőni, hanem még gyerek akar maradni! :)

2016. jan. 27. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!