Rossz anya vagyok? Rossz ember?
A legfontosabb dolgokat az első néhány válaszoló leírta (na persze nem a 10-es :DDD).
A mandulaműtétről: nekem 3 éves koromban vették ki, és az akkoriban ('70-es években) általános volt. Kérj ebben tanácsot gyerekorvostól, mert az természetes, hogy egy kisgyerek hebrencs (még évekig az lesz), szóval nem egyedi a problémád.
Én csak egyetlen dolgot nem értek: miért nem adtad bölcsibe a kicsit, amikor rájöttél, hogy a helyzet nem javul? Mert persze, elérkezik az a pillanat, hogy felismered, hogy csak üvöltesz vele. Megpróbálsz változtatni. Rájössz, hogy nem megy. Ezután te nem teszel semmit, hanem csinálod tovább ugyanúgy.
A helyes megoldás a bölcsi lenne - a gyereknek környezetváltozás és NEKED IS - akkor elmehetnél normálisan dolgozni és nem válnál idegbeteggé a bezártságtól. Erre még nem gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!