Teljesen egyedül érzem magam mit tegyek? 😢 Többi lent.
Az első egy kretén, vele ne foglalkozz. Ha rossz lett a vizsga eredményed azzal se foglalkozz. Senkit se érdekel.:) Kár hogy a szülők ezt nem fogják fel.
Persze ha elég pontod lesz akkor egyértelműen felvesznek abba az iskolába ahova jelentkeztél, ha nem akkor is találnak majd neked valami sulit ahol továbbtanulhatsz ne aggódj.
A középsulis/gimis éveket kell meghúznod ha fősulira akarsz menni, és senkit se érdekel jelentkezésnél milyen középsuliból/gimiből jöttél. Ha ott tanulsz szorgalmasan nem lesz gond ne aggódj.
3. válaszoló vagyok.
Én a magyart és a matekot is elszúrtam és nem vettek fel sehova, így a suli igazgatója talált üres helyet a szomszéd városban lévő szakmunkás suliba ahol sok a digó. Persze van szakközéprésze is, oda befértem. A környéken ennek van a legrosszabb hire. Viszont én odatettem magam, tanultam. Érettségi jól sikerült, felvettek fősulira. Most programozóként dolgozok jó fizetéssel.:) Nem kell aggódni. Mutasd meg ezt a beszélgetést szüleidnek v próbáld megértetni velük hogy a dolgok nem úgy működnek ahogy gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!